Blondin

Nej gud nej, det är inte jag som ska blondera mig, utan Lillasyster min, håller på att färga hennes hår, hoppas att det blir fint annars åker man väl på en rak höger, haha
funderade på det här med blondiner.. (här kanske det ska framgå att jag själv är grymt brunhårig och har inte ens en liten gnutta blont i mitt hår)
.. Det var en gång en blondin och en brunett som gick i skogen, brunetten kollade ner på marken och sa:
- kolla en död fågel!
blondinen kollade upp i himlen (!) och sa:
- vart, vart!?
HAHA garvar lika mycket varje gång som jag tänker på den, näe jag  kommer aldrig att bli blond!

image37
Frida Bäck, alias lillasyster

Onsdag,igen

snart ska de solas, eller ja.. om exakt arton minuter, måste tvätta av smink och ändra kläder, men egentligen loggade ja bara in och skulle skrav några rader för att välkomna Rewa till bloggens värld, YEY!
(rewa.blogg.se)!!!!!


hittade några fin fina saker som de ska investeras i!

hm, i love!
         

..


Sahara Hotnights, till Lillasyster Cheek to cheek

Onsdag

jag tror att världen ska rasa samman, eller kanske gå under, jag kan inte följa med till sälen!!!
mamma och pappa bestämde sig i går, och jag som trodde att vi inte skulle åka och hälsa på
Farmor och Farfar på Gran Canaria det här året, men så ska de bli, as skönt, absolut, men det kommer bli runt veckan som ja åker til sälen, eller nu, som ja skulle ha åkt till sälen, kommer sakan vännerna så otroligt mycket, men vad ska man göra, bara allt fixar sig nu med platser och grejer, men de kommer det nog!
Pratade med the girlsen i går,
 inga galada miner och jag hade ingen lust att berätta det för Frida igentligen, men jag var ju tvungen, hon som hade planerat det så bra!
aja, nu är det iallafall bestämt, jag och lillasyster drar till varmare bräddgrader och vännerna till kallare, ärligt talat ljuger jag om jag skulle säga att jag hällre vill åka till sälen, men det är just det här att där finns alla vänner!
men som farmor och farfar brukar säga,
 eller sa en gång haha. skaffa nya vänner för tillfället om dina riktiga inte finns på plats, får väl finna mig i det och det är ju föresten bara i en vecka!
Voleyboll match på söndag, jag kommer finnas där, men ont högerknä (enligt mig är det benhinorna) men enligt doktor´n är det knät, hmm... klockan ett, yey!!
ikväll ska ja sola med Rewa. nice!

plugga plugga plugga


Tjingelling




image31

Samhälle, as kul.. eller inte?

jag Matilda och Rewa satt i cafeterian, vi hade as kul och vi skerev ett brev till Frida, haha det lät ungefär så här,
(på kortet var det en vit bankgrund och det stod med orange text.. Migrän?
 och då kom Matilda på ett fin fint rim..)
Detta piller kanske stoppar, men det kan också hjälpa med snoppar..
hmm Frida kommer uppskatta det sååå!
nu ska de slutas flumma och vi ska ta lektonen på allvar, hmm.. det kommer inte att funka..
får se hur det blir HAHA

Tjingelling


(ps, enligt doktorn så är det meii högerknä som är paj, och Ellinor ska börja på sjukgymnastik, hha känner mej typ 75, som morfar!)


Måndag

Börjar klockan halv ett idag, fan va nice tänker du, illa tänker ja!
Matte provet var så klart laggt klockan åtta så jag fick inte en lugn stund, men det var skönt att få det gjort och det gick faktiskt bra!! snälla matteläraren rättade det på plats och jag var över G...
Nu är jag iallafall hemma och ska snart bege mig till sjukhuset, nu är det äntligen en läkare som ska titta på mina benhinnor..
helgen var mysig med middag och "fredagsfika" hemma hos mej med Yvanna, Rebbs och Adam, semlor, (typ de äckligast som finns!, och nu ljuger jag inte)
i lördas kom Eva och farfar hit, vi gjorde mat och spelade spel och i söndas blev det plugg-dag..
Tjingelling

Seal, my king, my hero!

Kom iväg till träningen igår iallfall, fick dock sitta på bänken med en kamera i handen och ta massor med kort, men det var som att medvärka det med!
Johan var där igår, har inte sätt honom på flera månader känns det som, men han mådde bra..
vaknade vid nio-tiden, igentligen vetjag inte varför, jag är ju liksom LEDIG idag, YES!!
ska snart gå runt ringvägen med Tessan, sen kanske det blir en fika, yes, igen!
nu ska ja på börja min process med mitt hår, folk kallar mig galen, mamma kallar mig fåfäng, jag kallar mig Ellan, Seal spelas för närvarande, han är grymt bra, i like i like i like!!
ska plugga lite idag också, men det får jag se om jag orkar... det brukar sluta med att man hamnar nere i solariet istället.
Snart Sälen med Girlsen med stort G!! <3
Tjingelling

Jag och Natta. 90:or <3

image30
Ärtiga girls efter match på medborgarplatsen

Att plugga, det är en konst bara det.

Hemma, hemma, hemma från skolan, yes!!
vi hade sådär lite lagom tur idag när vi läste på info-tv:n att våran lärare som vi har ALLA lektioner i imorgon är borta, oj vilken otur, synd att vi måste vara lediga i morgon, jag känner hur jag vill plugga och vara i skolan.
(För dej som inte förstår att jag är ironisk, dumfan!)
så... i morgon blir det prommenad runt ringvägen och en fika med Tessan, mysigt, kanske får tid med annat, får se.
Träning idag, jag har nycklarna till hallen så på något sätt måste jag pallra mig dit, även fast jag inte får träna, kul!
nu ska det pluggas, Geriatrik, Matte, Svenska och så lite slipning på Idrottsuppgiften.
Tjingelling

Well-behaved women rarely make history (jessica, bra ord!)

Första dagen på veckan, avklarad, inte för att det var så mycket att jobba för, men det känns ändå rätt okey.. vad hände idag då?
jag och Tessan skulle ha en extra matte-lektion så vi var i skolan klockan tio istället för halv ett (som vi annars börjar, yes.. äntligen kan an säga att man inte har så mycket emot måndagar)
vi var peppade på att ha lite härlig Matte B..
 när vi kom dit fick vi leta efter läraren i tio minuter och sedan blev vi påhoppade av några rektorer eller vad det var för något som frågade om vi kunde visa de nior som hade valt omvårdnad som program runt lite i skolan och prata om just Omvårdnadsprogrammet niorna kommer varje år i januari för att spana in Nynäshamns Gymnasium, klart att vi kunde det, vi skulle ju ha matte igentligen, haha
efter att ha varit mycket flitiga guider (enligt oss själva) jag sa att de bästa med att gå omvårdnad var att när man stod på balkongen i Op-huset, kunde man spana när Byggarna och Elarna gick till sitt hus, haha, är jag tragisk eller?
sedan blev det vanliga lektioner och de roliga tog slut.. inte så jobbigt, men ändå..
när jag kom hem hade mamma ringt och pratat med en läkare om mina benhinnor, jag ska inte träna, och så fick jag en tid på måndag som jag ska kolla benen på, undra hur det här kommer att sluta.
På tisdag är det träning, kommer nog gå på den i allafall. och på onsdag händer inget speciellt sen är det träning på torsdag igen och sen är det fredag jaa, jag gillar Fredagar :)
i helgen är det match och så ska ja på fest hos mina kusiner..
bra vecka bra vecka bra vecka, hoppas jag


Sönda

vaknade klockan elva idag, känns skönt, jätte skönt!
var hemma hos Rebbs igår, Frida och Carro var där också, har inte träffat Carro på länge, kul att se henne!
 vi kollade lite på catwomwen och ja fixade Rebbs hår.. mamma har fått för sig att jag inte får gå hem själv på natten så hon kom och hämtade mig vid tolv-tiden, kändes skönt var hur tröttt som hellst efter matchen, vi spelade bra, dock förlorade vi, eller nää.. vi spelade inte så bra!
hittade min I <3 NY- tröja i garderoben. yes!
image29
idag får vi se vad som händer,, men jag har än så länge hunnit med en prommend i solen med solglasögonen på! (som jag förövrigt har kommit på att det är mitt favorit-plagg!)

ja Rebbs, jag är blåst och Måns är så jävla het



image28



Rebecca är as snäll, hon tycker att jag är blåst, men vem tycker inte det, igentligen?

Fredag

yes, äntligen fredag!! dagen har sprungit förbi och jag har hunnit med allt och ingenting. Började skolan halv tio med Omvårdnad.. sen var det lunch, psykologi och Medicinsk grundkurs.. sen var dagen slut, jag Rewa och Rebecca gick hem till mig och gjorde det som vi är bäst på.. FIKADE!
hamnade sedan vid datan och kom på intärna skämt om Aror och diggade till Måns- Brother o brother..
sedan försvann dom vid halv sex-tiden och mamma hade gjort en jätte god kycklingpaj som var aaaaas gooood!!
kollade på lets dance. (halva programmet) sedan var det tax att kopla över till Extra Extra, jag älskar det!! tre:an regerar!
sen ringde Frida (yey!) vi pratade om allt från lyktstolpar (!) till ryggont och musikaler.
det tog två timmar och en jäkla massa telefonbytande, Bonden gick iallfall vidare! röstade bara några gånger den här gången..
imorgon är det match! medborgarplatsen klockan 15:45.. nu jäklar!
SOVA

onsdag.

Idag är det flumdag på hög nivå, Vi börjar med att lägga en sovmorgon till helv ett på schemat och sedan kryddar vi med en människan socialt och kulturellt lektion och  efter det en psykologi lektion, båda så klart med läraren med storl L Bida, hon är helt otrolig i dessa lektioner, dock kan ja inte göra klart för mig om hon är bra eller dålig, men det kommer, det lovar jag.
En viss i klassen kan inte vara mer störande en vad hon (hoppsan, det är en hon) redan är, allt flinande, jag är bättre än er-minen och allt annat som bara får mig att vilja skrika. låsa in mig i en bubbla och aldrig mer komma ut, jag  kommer börja drömma mardrömmar om människan, jag LOVAR!

Yvanna ringde idag, missade hennes samtal så ja ringde upp, hon svara med ett.. "jagärfortfarandepåkurs" så snabbt så om man spelade upp hennes röst i slovmotion, skulle det låta som att hon bara babblade på, man skulle fortfarande inte höra någonting, men vad gör det?
hon ringde upp efter 10 min och berättade en sjuk jäkla sak, haha föresten yvanna "lyktstolpen" inte "flaggstången", mycket viktigt att påpeka! haha
det måste det pratas mer om!
ska hem till Yvet i kväll, fika och sleepover med Yvet och Rebecca, myysigt!!
tjingelling
image27

Träningen 15/1

Har precis kommit hem från träningen, jag måste erkänna att jag inte är den bästa, (haha)
men efter att jag har haft uppehåll i nästan två och en halv månad så får man faktiskt ta det lungt i början.
Jag ,åste ta tag i det här med träningen, med skor och annat.. jag kan inte gå omlring och ha ont i mina ben hela tiden för det tar som f a n på krafterna!
att det är benhinneinflammation är jag inte säker på, men allt, ALLT pekar på det!
men mitt mål får bli att fixa nya skor, nu när det är match och allt på lördag, laget vill så klart att jag är med, men jag känner att jag måste få träna lite mer först.
Hur gick träningen annars idag?
jag och Hanna var som vanligt där först,, sen kom Anna och när vi gick och hämtade sakerna (nät, bollar och antenner) hade Michis och Natta dykt upp.
Mini-friskis och svettis hade träning innan och så det betyder en hel del stressa om man vill komma igång med träningen så snabbt som möjligt, men vi klarade det faktisktt och nu bestod den kära truppen av:
Ellan, Natta, Amna, Anna, Hanna, Michis och tränare Daniel (alias danne)
vi körde de vanliga med uppvärmning och "inbollning" Natta ville slå lite extra på mig och eftersom att jag tycker att det är nästan det roligaste som finns fick hon så klart göra det!!
sedan fick vi smascha och så körde vi lite diagonalen. Den är grymmt kul att köra!!
jag fick så klart och som vanligt ont i mina ben men jag orkade inte bry mig, efter en timme börjar vi med lite "fin slipning" lite situps, armhävningar, rygglyft och upphopp. efter det var det "kafferep=vatten och knyta skorna) och sen kom Matilda.. hon hade haft möte och kom tjugo minuter innan Natta och Amna var tvungna att gå så vi fortsatte med Diagonalen... sen va träningen över, två timmar med så otroligt rolig Volleyboll!!

Match i helgen mot Puls ett "tantlag" som säkert kommer att droppa massor, så jag hoppas att laget är på tårna.
nu ska de sovas!!

Sälen v.10 med underbara vänner!

Rebbs, Rewa, Frida och Yvanna <3

 

Tisdag

"Riktiga kvinnor äter män till frukost"







söndag

Hur klantig är du?

har du trillat hemma [x]
har du trillat bland folk [x]
har du vält ner varor från någon affär? []
har du gått in i en lyktstolpe? []
har du snubblat på dina skosnören? []
har du slagit ut en tand? []
har du tappat din mat? [x]
har du sprungit in i genomskinligt glas? [x]
har du trillat med cykel? [x]
har du trillar med moped? []
har du tagit två olika skor på dig? [ ]
har du halkat på is? [x]
har du sprungit/åkt in i ett staket? [x]
har du trillat med kläderna ner i vattnet? [x]
har du någonsin svimmat när du trillat? [ ]
har du råkat hälla läsk på bordet? [x]
har du gått in i en dörr? []
har du trillat så någon annan trillat? [x]
har du trillat i en trappa? [x]
har du tappat din mat på någon annan? [x]
har du råkat sätta på dig två olika par sockar? [x]
har de sprutat läsk ur din mun för du skrattat så mycket? [x]
har du tagit fel på vad det är för dag? [x]
har du gjort så maten blivit förstörd? [x]
har du förstört något som inte är ditt? [x]
har du tappat något i skolan så de gick sönder? []
har du gått in i fel klassrum? []
har du trillat av en stol? [x]
har du gjort bort dig inför människor? [x]

Jag fick:19

har du mindre än 10 är du inte klantig.
har du mellan 10-20 så händer det ibland att du ofta är klantig.
har du mellan 20-25 så är du ofta klantig
har du mellan 25-29 så är du en vandrande olycka.

Controllfreaket, det kan gå fel för mig med!

Godmorgon

Rotade igenom en gammal cd-samling och hittade inte bara en eller två skivor, nej tre skivor av Darin, kommer aldrig att glömma mina och Rewas galna dagar med att älska Darin!
det var allt från att hon skickade brev till att vi frågade efter bilder på honom på MQ.. men åren gick och nu tycker vi att allt det där är töntigt, men komigen, lite kul hade vi!
Till Rewa, jag vet att du tycker om den längst in någonstans!

Darin- Who´s that girl 

Let´s dance

image25

Okey, om jag säger att sköna hemma-kvällar är det bästa som finns ljuger jag, jag älskar att umgås med vänner, om det så är ute, inne eller på ett fik, en resturang eller klubb.
Men nu sitter man här, hemma.. med familjen samlad och tv:n rullar med Let´s dance.
popcorn, glass och dricka underbart!
kan medge att detta tv-program inte är en av favoriterna så jag och lillasyster smet upp ska experimentera med make up, bilder kommer senare!
tjingeling

En fredag, precis som alla andra fredagar denna dag på veckan

-Rebecca tycker att  jag är blåst, jag tycker att jag är blåst, jag tror att de flesta tycker att jag är blåst, men men det är väl sånt som händer. Ntntntnt
-snart är det sälen för våran del ska bli grymt kul, och jag måste ha på minnet att man ska packa så lite som möjligt.. grattis Ellinor, Grattis!!
-mitt mål!? på nästa med.grundkurs-prov ska jag äga ALLA och få mvg, yees!
-barnvakt i morgon, chokladbollar, godis, film och en promenad till parken, sen löser det sig!
image23
Imagine

och i år kan jag bli märkt för livet.

nu när jag ändå är inne på bloggandet kan jag passa på att nämna att jag detta år firar min 18 födelsedag, och med det måste jag göra något galet!
kan hända att jag tar körkort, men som mål just nu ska ja bli märkt för livet, det vill säga tattuera mig.
Jag har alltid velat haft mitt stjärntecken någonstans (haha)
men nu (tror) jag att jag har bestämt mig.. det blir vingar på ryggen, inte stora och maskulina men heller inte små så man inte ser vad det är för något.

image21

Nej  som sagt. inga små vingar.. får se hur det slutar, det är ju ändå åtta månader och arton dagar kvar innan beslutet fattas och jag får bestämma själv Yippie!


image22


Promiscuous


Timbaland ft. Nelly Furtado

Stuff

image18
Vem vill inte ha den här tröjan?!    





image19Urban Outfitters.com



image20

jag tror att jag ramlar omkull!


Bubbly-Colbie Caillat

Haha

jag kan ju inte påstå att jag är den bästa bloggaren, inläggen kommer och går som dom vill men en del blir det, jag sitter inte och skriver långa texter om allt-och ingenting, men en del blir det..
andra dagen i skolan idag,
var tröttare idag än va jag var igår när de va första, igår mötte jag Adam, Linus och Jonis i korridoren och får höra en av de skönaste kommentarerna av Jonis, -Nu känner man ju jättemånga här.
Haha, han är rolig han..
 Svenskaläraren fortsätter att vara hel-galen men det är väl hennes charm antar jag.
Vad hände idag då? Jessica klagar på att jag inte bloggar ofta,
 men som sagt inläggen kommer och går som dom vill Jess, det är bara att vänja sig. haha.. engelskan var inställd och matten sköts fram, en viss människa tyckte att de va lite mindre bra..
får se hur det här slutar.. hoppas inte att alla "utbrott" kommer lika ofta som förra terminen.
-man får cancer av kranvatten! Jo tjena!
Människan socialt och kulturellt i morgon, längtar till att Psykologin ska börja.. nu ska de ätas mat,
tjingeling
image16

Konditoriet Nynäshamn

It starts in my soul, and i lose controll when you kiss my nose, The feeling shows.

Att "den bästa låten" kommer och går för mig är ingen nyhet, det har varit allt från Håkan Hellström- Nu kan du få mig så lätt, till David Bowie- Life on mars?.
Den här perioden får denna låt vara den bästa, får se hur det slutar..
Colbie Caillat- Bubbly



Ibland kan jag vara riktigt blåst!

2008

Julafton super, Nyår,hm.. hade kunnat vara bättre, dagarna i mellan, underbara



RSS 2.0