Kommer någon ihåg min besatthet?

image51

Med solstrålar i ögonen

Godmorgon, har nu konstaterat att jag måste skaffa en rullgardin, det räcker inte att dra för mina vanliga gardiner, vaknade med fin- fina solstrålar i ögonen och då tänkte jag att jag skulle vara duktig och gå upp nu kl 09:11 eftersom att jag måste vända tillbaka dygnet, men vad är det bra för egentligen? det är ingen vaken nu!! bara jag och den där fina solen, jag tror att Majsis (som förövrigt också fortfarande sover) blir mitt promenad offer om en halvtimme, prommenad i solen med en skön låt i öronen, kan de bli bättre?
Var at Rewas igår, vi skulle plugga, Ah! han se Rebbs en stund också, hon verkade må bra, så bra!
men de blev en hel del gjort iallafall och idag beställs bikinis från VS!
time for breakfast!


image50

Sommar, Sommar, Sommar

                
1.                       2.                     3.
Och nu har jag hittat vad jag skulle välja mellan om jag skulle beställa en bikini från Victoriassecret.com    
Ettan är helt klart favoriten!

Onsdag

Hemma från Miss Anna nu, hade en sån jäkla tur att mamma va i trakterna och kunde köra hem mig och Rewa, YES!
kom till Anna med 858 runt fem tiden, My missade såklart bussen men vi hittade så bra iaf, jag hade faktiskt varit där två gånger innnan, inte för att jag hittade bättre för det men det löste sig!
När vi kom in kunde vi konstatera att alla hade med sig packning för minst en vecka Undra hur det kommer se ut när jag packar för en vecka till Spanien sen?
vi gick till ica och handlade mat (jag och Tessan gaddade ihop oss och blev "lag hamburgare", medans Anna, My och Rewa blev "lag pizza" ush!)
det kändes som en evighet att gå hem sen med alla kassar, men vi fixade det.. vi är bäst!
(med hjälp av Björn Gustafssons låt till Carina Berg..)
hemma fixade vi maten och jag sminkade Anna på ett sätt som jag snabbt vill glömma och hon hamnade i svår chock när hon såg det HAHA
vi började äta och dricka och när maten var uppäten gick vi och hade "disco" i vardagsrummet, Åh herre gud, tur att det bara va vi där! det hände det ena med det andra och om jag nämner bara några ord blir allt mycket bra, Våran egen body shot, dans till Markoolio, attacker med maskara och Rewa med en värme-påse på huvet...
frammåt natten började vi köra "jag har aldrig" och vi låg deckade till filmen American pie- Naked mile vid ett tiden ännu en gång, åh herre gud!
vi hade en sköning till kväll och jag hoppas verkligen att vi gör det igen, eftersom att Annas bror var så snäll, (haha)

Måndag, lov!

hade en sköning morgon och mamma kom hem med mys-frukost! kollade på ett avsnitt av "sjukhuset" som var inspelat och sen var det dax att fixa
 sig för att vi skulle ta en sväng ner till centrum, Lindex var det, skulle kolla om de hade en svart bikini överdel men de va kört, skitfula eller werda!
fick ett mess av Rewa att vi skulle fika, okey!
satt på Thorssan en stund och sedan gick vi vidare (värsta krogrundan) till Jannis konditori och där träffade vi en hel den sköningar och det pratades
 läskiga saker, som spöken och äckel så när jag kóm hem för en stund sen och mamma sa att det blåste kallt i vardagsrummet hoppade jag högt, Spöken!
vi satt på Jannis en stund
(två timmar och en kvart) och sen skulle alla iväg, träna, träna, träna, bra kombination, Jannis först och sen träna.. men va fan, man lever ju bara en gång!
ska in till stan med lillasyster i morgon och kolla på den snyggaste klänningen ever och en bikini,, hoppas att jag hittar det jag söker (:
med rosa naglar på ett svart tangentbord

Älskar


Och här har vi honom igen, Björn Gustafsson

Jag röstade som fan på hans låt i melodifestivalen igår, men inte inte inte


Patrik Isaksson- Hos dig är jag underbar

Ruskar så sexigt med håret på scen

Magnus Uggla kommer ut ur högtalarna, Pappa är på G! nu när stackar´n varit sjuk i snart en vecka början han bli bättre, "The king" hörs ur högtalaren som sagt Jag dansar aldrig nykter... Mamma håller på att packa för hon ska dra till Åre med Maria, Peter och Cawa.. nice.. nu är det jag, Pappa, Frida och Magnus Uggla som är själva i helgen.. vi kan leva på svampsås och pytti panna!!

(:


Och så var den bokad och klar!

Nu är den bokad och klar. Resan till Farmor och Farfar på Gran Canaria blir av!
när jag gick hem från centrum förut kände jag varma vindar blåsa, Åh! tänkte jag, snart kommer det lukta palmer, sand och salta stänk var jag än vänder mig om, och då, precis då, hade mamma bokat resan! Scary!!
var på praktiken idag, hade en lugn dag och han tilloch med hälsa på Rewa och Lena en Liten stund.. mjölkbudet Ellinor, haha
När jag satt på bussen påväg till Centrum hörde jag två tanter som pratade framför mig, okej jag medger jag tjuvlyssnade, men allt blir så mycket roligare då!
Tanten till vänster: och hur är det med sonen din?
Tanten till höger: jo, det är bra, han har sin Flickvän och så..
Tanten till vänster: jaha! har han henne kvar?
Tanten till höger: ja, och dom är så kära så, man vet ju själv hur det var när man var förälskad.. och så är det så bra, för dom är ju mest inne med varandra på kvällarna och då vet jag vart jag har dom, så dom inte är ute och ränner och hittar på saker som de sen får ångra på gamla dar..
Tanten till vänster: ja, det är ju bra de, ja, men vet ju själv när man var ung, så där kär och galen man vet ju inte vad man kunde hitta på, bara du inte kommer nästa gång på bussen och säger att du ska bli farmor!
Tanten till höger: Oh, Herregud!

Gran Canaria den 6/3 till 13/3, underbart, ja säger bara underbart!


volleyboll

10 reasons to date a volleyball player:
 
1. We know how to hit all the right zones.
2. Did anyone say spandex?
3. We always scream and yell.
4. We're always on top of the balls.
5. We do it in 6 different positions.. repeatedly.
6. We don't stop till we score. 
7. We're down low and ready.
8. Not only do we tap that.. we hit that.. HARD
9. We know when to ease up and when to push harder.
10. Being on our knees doesn't bother us

haha. Volleyboll in my heart, vad skulle man annars ta sig till?

Söndag

och så var det söndag igen, känner mig lite hänig, förkyld och så men det kommer nog gå över, ska till sjukgymnasten i morgon igen tappade bort mina ilägg för skorna så jag måste köpa nya i morgon (palla tapa bort iläggen!)
har fastnat lite för Björn Gustafsson.
 Älskade hans dikt som han läste i melodifestivalen i Göteborg..
När all oro är som bortblåst och försvunnen, när Simba återvänder i Lejonkungen
vad har hänt annars i veckan då?
 jag praoar på den bästa praktikplatsen förövrigt, har Carros helsköna mamma som handledare, händer lite allt möjligt där, underbart.
i helgen då? i fredas var jag hos Sjukgymnasten
När man drar en en replik för att slippa krångla, min pappa är rik vill du hångla?
efter gick jag hem till Matilda och Te- dejtade mysigt där!
gick hem och sov en stund och sen på kvällen färgade lillasyster mitt hår, eller ja, det blev slingor men men..
så, nu är jag en red-hed baby!
det blev lördag och jag fikade på thorssan med Rebbs, Rewa och Yvanna, såg Carro påvägen, vi ska kanske ses i helgen och då ska hennes hår bli mörkare! kollade på melodifestivalen hemma med la famlia, jag röstade faktiskt några gånger, på Ola (haha så klart!) och så fick faktiskt Alexander (någonting) en röst.. bra bra bra.. kul att ingen gick vidare, men vad gjorde det då? sa mamma när jag var påväg att slänga ut telefonen genom fönstret haha..!
nu ska de fixas för morgon dagen, man börjar ju klockan sju.. YEY! (eller inte!)
pussellipuss alla sköningar

men jag är intä Bitter


Robert Gustavsson as Tony Rickardsson

I´m an red-hed baby!

Efter att ha dampat ett antal gånger på denna söta blogg måste jag medgen att jag ger upp!
jag kan inte ladda ner mina bilder!!
måste försöka en gång till!
nej, skiten vill inte samarbeta med mig, såå.. sorry Jessica inga bilder här inte!
äckeldata!

och så var det dax för lite knäppa Nynäshamnare

Var på Sjukgymnastiken för tredjegången idag, han är rolig han, min sjukgymnast.
Min historia om hur jag hamnade där och varför jag idag stod på InterSport och provade fotvalvsskydd är lång, men eftersom att jag inte har något annat att skriva om, blir det den historien.
Jag fick ont i mina underben efter sommaren,
 jag kände att det började "stråla" ner i benet och Johan (volleybolltränaren) trodde att det var benhinnorna, klart att det var det tänkte jag och var mer orolig över hur det skulle gå med träningen..
tiden gick och jag fick bara mer och mer ont, jag gick till Skolsköterskan som sa att jag skulle ta ett uppehåll över vintern, kul tänkte jag, äckel tänkte vissa andra. Men det onda försvann
och jag tänkte yes! nu kan jag börja igen
När jullovet gått försökte jag återvända till träningen men det började göra ont igen, helvete tänke jag, nu ringer jag docktorn tänkte mamma (tack mamma)
kom till en, vad jag tror var mer en öron, näsa hals- docktor som böjde och vred benen i alla möjliga olika vinklar (hmm..) jag hade enligt henne fel på HÖGER KNÄ.
Docktorn skickade mig till en Sjukgymnast som vid första mötet mest tyckte att jag var knäpp, hur kan man ha ont på så många olika ställen i benet?
det var en blanding mellan den smärtan som folk med "explosiva muskler, volleybollspelare tillexempel har och den smärta som långdistanslöpare kan få, hmmm..
 jag är inte någon långdistanslöpare, det kan jag säga nu på en gång!
efter mycket koll på både ryggen (nervskador) knäna (som det visade sig inte alls hade något med det att göra, bra där docktorn, bra!) visade det sig att jag anstränger en muskel som går på
 innersidan av smalbenet och som fäster sig vid fotvavlet, inte konstigt egentligen, jag har världens plattaste fötter och när jag går måste stackars
muskeln jobba hela tiden!
Nu får jag någon slags massage på den muskeln och idag köpte jag och pappa fotvalvsinlägg, hmm.. får se hur det blir med det här, men han är allt för trelvig den där sjukgymnasten, det är han allt (:
vad vill jag egentligen säga med min historia?
att docktorer i största allmänhet, iallfall på Nynäshamns sjukhus, borde vara lite mer uppmärksamma, måste här tillägga att jag frågade den docktorn om ilägg och hon sa att jag absolut inte skulle ha det och att "ha ont i benen" inte var något farligt, HALLÅ!?

Så underbar, Björn Gustavsson


Lördag

kom precis hem, åkte by the way hemmifrån nio i morse och kommer hem nu, åtta timmar senare, kul ;)
 hade en allt för rolig match som höll på i två timmar och en kvart (12:00- 14:15!)
är en aning slut och jag orkar knappt röra mig, orkar inte lyfta ett finger, men man måste ju! till Rebecca ska man snart, men först äta det godast som finns
(kyckling med champinjoner och potatis och grädde och in i ugnen, yey!)
måste peppa mig, leta reda på plattången och hitta kläder, men som alltid, Ellan är en välorganiserad människa så jag vet vad ja ska ha, as bra!
när jag kom hem tittade mamma på mig med en undrande blick,
- Det hänger handukar lite här och var, hur kommer det sig?
svaret..----->Spa-kväll
 igår, kan medge att jag hade velat haft lite mer färg i mitt hår, men jag tycker att RebSecca och ReWbecca gjorde ett as bra jobb och det blev hur fint som hellst! vi hade nyttigheter med frukt och annanas juice mummsigt :)
Yvanna blev brunett (!) och jag fick mycket röda slingor, Rewa klippte lugg (!) och jag gjorde den grymmaste massagen på RebbS haha!!
Frida tävlar ihelgen, klart att de fixar sig för våran stjärna. men men... nu ska det göras nytta!
städa, leta plattång, sminka mig och prata i telefonen samtidigt, kommer gå huur bra som hellst, underbart!

-

  

En del skor är bara till för att man ska köpa dom, det finns inget att säga till om, man ska köpa dom, varken man har råd eller vill köpa dom, så är det med dom här, jag kommer köpa dom fast det är tusen människor som har dom och att det till och med kan bli klassat som en fjortissko, men det skiter jag i, jag ska ha dom här skorna.
Peace!

Kim Källström

image41

Åh!



image39
Parkas, H&M  698:-

As bra,

Vaknade med ett ryck i morse, "hey vakna av att någon fönar håret dagen idag eller?".. men det var lika bra det, Majsis skulle ut och jag hade ingen lust egentligen eftersom att det regnade, jaha.. dax att ta på de otroligt fin fina regnkläderna och bege sig ut på prommenad,
 det tog en halv timme, mer orkade jag inte, jag var hungrig.
Fixade mig till ljuva toner av Seal och sprang som en dumfan till bussen,
 alltid, alltdi, sen får jag ändå vänta i typ fem minuter eftersom att jag aldrig kommer ihåg att min klocka går lite fuckt up!
Började dagen med Psykologi, as kul.. eller inte, sen var det lunch med Rebbs i sällskap och sen blev det Människan socialt och kulturellt, yey!
Geriatrik lektionen var en pina som vanligt, ingen luft, inget tänkande, jag förstår inte hur våran skola tänker när vi ska ha lektionen i ett klassrum som är lite stort som mitt rum hemma,
och det är litet!
åkte hem till Rewa efter skolan vi pluggade och kollade i mode-tidningar och sen var det dax att bege sig hemmåt. Cesarsallad ikväll allt, as bra!
jag och mamma checkade precis in filmen Sweney Todd och bestämde oss för att se den någon dag verkar sjukt bra alla Depp- fans!
ihelgen då? på fredag blir det spa-kväll hemma i mitt badrum (antar att Rewa vill spana in Danny i let´s dance också) Håret på mig ska bli mörkrött (tack för inspirationen Jessica!)
och på lördag är det Partii hos Rebbs, yey!
söndag peppning för de två veckorna som kommer, praktik! underbart. eller inte, jag har inte bestämt mig än, det kommer när det kommer,
nu börjar det här inlägget bli ett sånt där som man aldrig orkar läsa men som bara ska finnas där, så jag avrundar, dax att plugga!
Tjingelling!

image38
Sol, värme och underbara ting! jag längtar till Farmor och farfar!


Hey 50-tal


stupid cupid-  Connie Francis

Söndag!

okey, jag medger, ett utropstecken efter söndag är inte precis det första som man skriver, men va fan är man på happy humör så är man!
Spelade match idag, hade ont i benen till och från men jag fixade mig okey iallfall
Vi förlorade, men med en del intärn- bråk, folk på olika possitioner och utan tränare och lagkaptenen Matilda, gick allt åt H-vete rent ut sagt, kan medge att jag känner mej lite små stolt över att jag var den som fixade positionerna på det enda sättet som vi vann, yey! nybliven tränare här!
Var hos kusiner igår nice, börjar bli sjuk så jag är as-trött på kvällen så jag kan medge att jag var sådär lagom social, men de funka!

Nu ska det städas! mitt rum är så där "Ellan stökigt" (vilket innebär att det bara är jag som ser att det är stökigt) det kanske slinker ner en och annan te-droppe också, får se får se!

tjingelling!

en bra dag, så klart det är ju fredag (eller det har blivit lördag!)

började med skola idag, vi hade en lektion, kändes lite onödigt att gå dit, hade järna tagit sovmorgon men det var pankakorna som lockade! pankakor till lunch som sagt, jag kunde få i mig hela sex stycken innan jag sa stopp, det här funkar inte längre!
vidare hemmåt och kollade på inspelningen av kustbevakarna och ssrs, jag gillar han Nisse, en bra kille :D
sedan kom Rebbs hem till mig, vi kollade lite på datan, eller Rebbs kollade, jag packade, en nej två väskor fick jag ihop och två STORA hemtex-påsar med annat skit i haha.
Vi gick vidare med alla pacning till Elins supermysiga lägenhet där vi ska spendera natten.
vi satte oss på tre-tåget och Frida hoppade på två stationer senare, snacket var igång om både det ena och det andra, inte värt att nämna heer, haha
inne i stan kollade vi runt i affärer först och jag hittade min efterllängtade Timbaland tröja som han har designat för h&m!
vi gick och åt på kungshallarna och spanade på lite Free huggs killar, yey!
och sedan började bion klockan nio, mysig, Good luck Chuck!
vi kom hem med 23:52 tåget och nu sitter jag heer framför datorn och Rebbs står i köket för att fixa Te, hon är så underbar den där!
Frida sitter, nej ligger och tittar på tv, jag tror att det är Csi miami, bra bra bra!
pyamasen är också på, hon kör med sin röda sidenpyamas, (till alla boys, as het!)
nu ska de snart drickas te som sagt, jag kommer också krypa in i min nya tröja som jag kommer älska så mycket!
nu är Rebbs klart med tet,vaddåra!?  jag tror att det är något alldeleds speciellt!

tjingelling!!

RSS 2.0