ibland ska man ta det enkelt;

Idag gjorde jag min bästa jobbintervju som jag gjort (också den enda som jag gjort men det kan man ju snacka om sen) såhär gick den till, Via telefon pratade jag med en vän som precis har köpt en restaurang, han hade liksom tagit förgivet att jag skulle jobba där och idag ringde han.

- Glöm inte att du ska jobba på lördag,
- Nej då, jag vet att jag ska jobba på lördag (lite ironiskt sådär)
- Bra, då ses vi då!
- Vänta! ska jag jobba på lördag!?
- Ja,
- Men jag kan ju inte den resturangen, när ska jag lära mig allt?
- På lördag klockan tre
- Men.. men, vad ska jag ha på mig?
- Något vitt, vi ses på lördag, jag måste sticka!
- Jahaaa!

Det känns ju bra det här, eller? haha komiskt, otroligt komiskt!

Imorgon sätter vi in Op i historieböckerna;

Föreställ er en vitbakelse med röd topping, en levande sådan med bruna lockar och ett diadem med ett rött kors på. Det är jag idag, en förklaring kommer här:

Det började redan i ettan, vi som inte vill vara ute i sista sekund började planera treans skolfoto, ni vet, SPEX SPEX SPEX!!
jag och Matilda kom på den strålande idén med sjuk-sköterskedräkter, you know, like a pornstar.. ha ha det var en idé för cirka två år sedan som nu har blivit verklighet. Jag köpte den idag, och imorgon tas kortet.
En vit prinsessklänning med röda detaljer, ett rött kors, volanger tyll och allt annat som hör till, jag ser hel knäpp ut, men det bjuder jag på, Vi går i trean och Op ska sättas på kartan. Så, vid tjugo i nio i morgon, titta ut i korridoren, så får ni se något som ni ALDRIG trodde att ni skulle få se, Vackert!

"Kom så hänger vi på Telegrafen"

Igår blev det utgång i all dess ära, kul hade vi, riktigt kul, men tillslut sa det STOPP! i huvudet (okey och benen!) så jag knallade hemåt, eller nej, jag nästan kröp hemåt

Började med middag och mys hemma med la familia, vid tio tiden gick jag till Adam där han och Rewa kollade på Idol klipp, vi älskar idol. Vi älskar Johan Palm!
jag och Adam hade dans-show för Rewa och sen gick vi hemifrån, mötte upp Yvanna för några pussar, inte till mig, till Adam och sen till Telegrafen, träffade på några riktigt roliga människor påvägen, dom frågade hur gamla vi var, vi sa att vi var 90:or och då går man trean på gymnasiet, Åh, sa den ena killen lite kaxigt, jag kommer ihåg när jag gick i trean, då var man störst i hela jävla betlehem och kunde styra över alla! Oj vad vi skrattade åt det, Rewa hade med sig sin cykel (!?) och killen ville ha skjuts i cykelkorgen.
Jag hade lovat mig själv att inte visa tatueringen för någon eftersom jag hade min höga kjol utan på tröjan vilket skulle leda till att jag var tvungen att knäppa upp kjolen, dra ner den, dra upp tröjan och sen visa gaddningen, men så fort vi träffade Emma så blev jag tvungen, haha där stod ja och flashade mig.
En gång till åkte kläderna av för visning av mitt konstverk, sen fick det vara bra, fy fan!
vi dansade lite, snackade med folk, ja ALLA 90:or var där, nya "häng" stället, tja.. varför inte!?
Jag tror Anton blev en aning chockad när han frågade om jag och Rewa skulle dansa men jag var u tvungen att stå stilla annars skulle jag ramla omkull, bra svarat av mig, smidigt, men ärligt!
kom hem senare och allt var lugnt, klart slut!

Nu är jag märkt;

Ja, Nu sitter den där, min alldeles egen Tatuering, min sjöjungfru, min vackra sjöjungfru! en Ca. 30 centimeter lång sjöjungfru som täcker sidan av magen, går en bit på revbenen och höftbenet, jag gillar' en nä, Jag ÄLSKAR den!!
jag ljuger om jag säger att det inte kändes något, det gjorde det, speciellt på benet, men det var ingen fara. Jag klarade mig och inte mer stolt vart jag när tatueringskillarna blev imponerade av mig, jag var cool.
Anna och Adam var med som stöd under den ca 2 timmar långa sittningen André var med i början men jag tror att han blev för röksugen ha ha så han gick hem och Rewa med mamma slank förbi en stund, snacka om att stå i centrum, jag var cool!

Haha, fy fan va bra ja är. Typ..

Här ser ni landets kanske coolaste tjej -ingen annan klär sig fränare än mej' Bär ett sorts "brand" ej second hand jag är ett trevligt fenomen på telegrafen På slaget tre då har jag plötsligt bytt stil börjar skriva SMS på men mobil
Och ganska snart så står det klart det gått iväg från min mobil till alla i Nynäs med stil Det är efterfest på Ellans alltan Så vi kan hångla friskt och dricka Chardonney till tidigt på dan.Sedan spelar vi en schlageromgång och gissar gamla go'a låtar natten lång Och när jag väl fått slag på vår mest folkkära skatt går jag gärna lös på "Främling" eller "Tusen och en natt" Som jag annars aldrig skulle ta i med tång! Men e' re' efterfest då sjuder en annan sång! ohoh ohohoh
wea wea weaa Da'n därpå tillbaks till vardans tristes -för att prova kläder, kanske en ny dress.bara 18 år, galet hår! var den knäppaste ungen, liknade lejonkungen Därefter ska man ut och ta några järn och då kan jag inte längre hålla spjärn! Så det som sker när ingen ser - Det går iväg ett SMS till någon "förortsaderess"
Det är efterfest på Ellans alltan Så vi kan hångla friskt och dricka Chardonney till tidigt på dan.Sedan spelar vi en schlageromgång och gissar gamla go'a låtar natten långOch genast blir jag landets största dansbandsikonsom bara älskar att få sjunga med i "Dansa i Neon"Men som jag aldrig skulle ta i med tång!Men e' re' efterfest då sjuder jag av sång!På telegrafen får man rekordelig så det blir över och en taxi framkörd om man behöver.Men innan dörrens slås igen hör man samma vers igen!det är efterfest på Ellans alltan,Så man kan hångla friskt och dricka Chardonney in på dan.Sedan spelar vi en schlageromgång och gissar gamla go'a låtar natten långOch när jag väl har börjat ja då blir jag "The Man"Kanske Brandsta' City Släckers allra trognaste fanSom jag aldrig skulle ta i med tång!Men e' re' efterfest då sjuder en annan sång!Men e' re' efterfest då sjuder jag av sång


Måndag;

Jaha och vad fan hände idag då? dagen började med historiaarbete om World trade center; efter det var det Naturkunskap (himla roligt) lunch, Religion och Svenska (jag har utan tvekan den skönaste svenskaläraren!
kom hem, käkade några mackor med lillasyster och nu är det pluggande som gäller, är det så här mitt liv kommer fortsätta kan jag lika järna ge upp nu, det måste hända något, och det är nu!

Ska till synsam och göra synundersäkning för körkort, haha hoppas ja får glasögon eller nått, de kanske piggar upp mig lite;


Titta, jag hittade sommar!

Lista, snodd från Yvannas bilddagbok (y-et)

Pratar du fortfarande med personen du kysste för första ggn? nej
Har du sett din bästa vän gråta? ja, alla fyra
Vilka vitaminer tog du när du var liten? Inga. frisk som en nötkärna
Vad åt du senast? brownie med grädde (fikade med mamma)
Har du fått någon komplimang idag? Fina byxor, fint hår, Tack Frida
Har du varit med i en rättegång? Ja, men bara med skolan (samhällskunskap)
Är du polare med grannarna? Nej, de vågar inte visa sig, lika bra det
Vilka språk pratar din mamma? Svenska och Engelska
Vilka länder har du bott i? Sverige
Senaste piercingen? Ett tredje hål i örat så nu är jag ascool
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Ett tag sen, minns faktiskt inte
Har du varit på stranden? Klart att jag har. man bör ju i Nynäshamn
Har du haft en stalker? Så känd är jag inte
Minns du dina/din musiklärares namn? hmm.. han som kunde något konstigt språk Torbjörn?, vikarie hit och dit och Sara på slutet
Hur bra är din syn? hur bra som helst
Har du varit på ett party? Jaada
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? ALDRIG
Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror? "Aha, den brorsan?"
Har du varit utomlands? jo, för sällan dock
Har du sett din bästa vän naken? haha, räknas skolduschen?
Vilket är det bästa bröllopet du varit på? när mamma och pappa gifte sig
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? ja, men de skulle nog bli nyfikna, kan hon slåss?
Var är dina syskon just nu? Hon är väl ute och röjer som vanligt
Vad var den senaste drömmen som du minns? så klassisk, en som jag tycker mycket om fanns där just då...
Vem ringde dig senast? Frida
Vilken tid gick du upp imorse? halv tio, rena rama sovmorgonen nu när det är lördag och allt;
Vad ska du göra i helgen? umgås med vänner, parta och hänga med Rewa in till stan med Matilda
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "O fyfan! Tror ja väntar till nästa helg så ja sparar mina krafter men parta loss du! Ja vet att du behöver det! ;) Pussi" rewa om telegrafen besöket i kväll/natt
När var du riktigt sjuk senast? sjuk i huvudet är jag alltid
Vem är den senaste kändisen du tog på? aha den kändisen!?
Vad finns i din bakficka? en hammare, en klänning, snygga party-skor och en back med Smirnoff Ice, det jag behöver till i kväll!
Har du färglinser? Nej
Vad gjorde du klockan 2 inatt? Sov!
Vad är det första du gör på morgonen? öppnar gardinerna så de blir ljust
Vad ska du göra efter det här? titta på vad jag ska ha på mig ikväll

Partystämning

Ellis goes partystämning inför i kväll!

Lördag;

Äntligen helg, jag måste medge att veckorna tar mycket av min ork, jag måste rycka upp mig, men det är faktiskt en sak som ligger där bak i huvudet och inte försvinner, en sak som jag vet om några som inte vet att jag vet, som inte vill att jag ska veta, men jag vet, tack vännen!
varför vill dom inte att jag ska veta, det handlar ju liksom inte bara om mig i denna situation, nu kommer ett sånt här inlägg där jag blir arg och bara vill skrika ut till hela världen att jag bryr mig inte!!!! jag vill bara höra ärlighet.
Denna tanke kan inte försvinna, jag tänker på det hela tiden, varför de inte säger något, är det för mitt eget bästa? det låter som att jag är någon slags tickande bomb som skulle kunna explodera vilken sekund som helst, men jag kommer inte explodera, någon har klippt av rätt kabel för flera månader sedan.

Tittade på Miami Ink i morse, hur bra som helst, inte bara för att de gör grymma tatueringar utan också för att de handlar lite om deras privatliv också, yes, jag älskar skvaller.
Denna gång handlade det om en kille som var arg och aldrig mer ville prata med hans bästa väns fru för att hon under en fest snackat massa skit om sin man (hans bästa kompis) det fick honom att tända till och därför rent ut sagt hatade han henne nu, men ingen förstod varför han inte tyckte om henne, alla snackade om "kom igen ge henne en chans, det där var länge sen du måste gå vidare" alla har glömt det, men han hade inte gjort det. Han var inte en sådan som bara glömde (inte jag heller för den delen) han ville bara ställa upp för sin bästa vän och verkade vara den ända som gjorde det , de andra hade gått vidare, glömt allt, men jag håller med honom, jag vet hur det känns, man vill bara ställa upp för sin bästa vän man vill visa att det inte spelar någon roll vad andra säger, så här beter man sig inte, det känns lite tungt ibland när jag tänker på det eftersom jag verkar vara själv om det, Är det så?

Fredag;

I believe the children are our future,Teach them well and let them lead the way Show them all the beauty they possess inside Give them a sense of pride to make it easier Let the children's laughter remind us how we used to be
Everybody searching for a hero People need someone to look up toI never found anyone who fulfilled my needs A lonely place to be, and so I learned to depend on me I decided long ago never to walk in anyone's shadow If I failed, if I succeed, at least I lived as I believed.No matter what they take from me they can't take away my dignity Because the greatest love of all is happening to me I found the greatest love of all inside of me
The greatest love of all Is easy to achieve learning to love yourself,it is the greatest love of all
I believe the children are our future Teach them well and let them lead the way
Show them all the beauty they possess inside Give them a sense of prideTo make it easier
Let the children's laughter remind us how we used to be I decided long ago Never to walk in anyone's shadow
If I fail, if I succeed At least I live as I believed No matter what they take from meThey can't take away my dignity
Because the greatest love of all Is happening to me I found the greatest love of all inside of me
The greatest love of all Is easy to achieve Learning to love yourself, It is the greatest love of all And if by chance that special placeThat you've been dreaming of Leads you to a lonely place Find your strength in love.

Jag ska rädda världen

 Jag ska säga Hej till alla som inte har några vänner

 Jag ska hjälpa tanter och farbröder över vägen

 Jag ska göra samhället handikappsvänligt

 Jag ska ge alla djuren mat på vintern

 Jag ska uppfinna en bil som inte går på bensin så att utsläppen blir mindre.

 Jag ska bekämpa fattigdommen.

Jag ska förmedla Fred på jorden

 Jag ska rädda världen med ett leende på läpparna

 Jag ska bli en rockstjärna

Ja, allt det här ska jag göra, ska bara klara Naturkunskaps-provet först.

When life puts you in tough situations, dont say whay me? just say try me!

Torsdag; nu har det snart gått en vecka sen mamma och pappa åkte, jag har hållit ställningarna här hemma och de funkar utmärkt. Skönaste kommentaren fick jag igår, har du ens nån mat hemma? klart jag har Fil och Flingor! men idag ska vi lyxa till det med hamburgare, jag och lillsyrran!
försökte avbeställa mina student saker och ändra designen på mössan idag, det gick sisådär, fy fan för Internet och mejl!!
nu ska de bli extreme makeover här hemma! LOVE

VIRUS!

Våran dator har gått sönder!

fy fan va jag håller på att lacka ur! använder skolansdatorer till fin-fina inlägg som börjar nu.

Yesterday you told me about the blue blue sky

Torsdag, Min dag började bra! Kommer till Sjukvårdslektionen och får veta att vi ska på studiebesök på Ambulansen! (förövrig har det vart min dröm sen jag var typ 12 att en dag få köra en sån där rackare)
Km tillbaka efter två timmar och mina ögon bara lyste, jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
Efter skolan fikade jag med Rewa, David Yvanna, Adet och Linda. Det var trevligt, tog som vanligt parma-mozarella macken! Efter fikat träffade jag och Adam My som precis hade gjort sin tatuering, hur fin som helst! passar henne grymt bra!
Mamma och pappa åker snart, då ska jag ta hand om hus och lillasyster. Ska faktiskt bli kul att klara sig själv i en vecka, träna på att bo själv liksom, kan ana att de kommer bli en del fil och flinger och ett antal varv springandes till mix, man kan verkligen ta med vilken mat som helst därifrån, hur bra som helst!
Men nu ska jag faktiskt ta att duscha sen ska de sooovas, är hel-trött men i morgon börjar vi dock 12:35, det känns bra!
Det var den dagen det, snart händer det.

Godmorgon

Jag kan inte sluta skratta, jag tänker på sågar. Anledningen? så enkelt!
I somras jobbade Frida på båtmacken. När jag var där och hälsade på en regnig dag (då det inte var mycket folk alls) kom jag på att de inte hade några kameror eller larm - övervakningssystem.
Jag frågade Frida om det inte var läskigt att jobba utan larm och sånt, (på resturangen har de ett direktlarm till polisen) men hon svarade lite ryckandes på axlarna och väldigt avslappnande, vi har dom där!, det är nu jag börjar skratta igen, Frida pekade nämligen på ett basebollträ och en såg (!)
aha! tänkte jag, en såg är ju alltid bra. Jag förstår basebollträ, bra att försvara sig med speciellt Frida som har en och annan muskel att använda, men en såg? jag ser verkligen framför mig hur det kommer in en rånare till macken och Frida säger lugnt och sansat, akta! annars kommer jag såga av ditt ben!
smart tänkt där macken, smart tänkt!
Men vad står det i lagen vad man måste ha? jag tror att jag var alldeles för med dragen och uppe i mina såg-tankar att jag inte registrerade att de säkert hade ett larm där någonstans, för något måste det ju ha haft?


Strö lite solsken på mig,

Det kommer vissa dagar då man bara vill lägga sig i soffan och dra en filt över sig, men känner sig trött, värdelös och allt annat, men jag har kommit på den bästa medicinen! Solarium! solarium löser alla problem allt blir sååå mycket roligare när man är brun, förövrigt börjar mitt nya liv idag, de målen (som bara jag vet om) kommer nås, det vet, jag menar jag är Ellinor Bäck, jag klara allt, det finns inget som jag inte klarar. kan självförtoende vara med på den listan?
Jag har kanske börjat vandra i uppförsbacken som jag skriver om på Svenskan, jag måste börja bry mig mer om mig själv, bli mer ego (kan jag det?) jag behöver det, jag har tagit in alldeleds för mycket!


Jag minns sommaren 2008

Den här sommaren tar nog ett av prisen till sommar, inte för att jag vet varför, den hade inget speciellt med sig, eller jo, jag ska inte sitta här och säga att inget hände, för det gjorde det, dock inget som ska tas här.
Jag jobbade som en idiot, träffade nya människor, jag har gått på Telegrafen för första gången, jo den här sommaren tar nog ett av priserna. Det här var även det sista sommarlovet för oss 90:or, det är dock tragiskt, jag menar, vad ska man göra nu?! planen finns där, jag lovar!
Helgen var förövrigt grymt lyckad, den skönaste kommentaren hade min lillasyster dagen efter,

- Du, det var en kille som såg ut som Jason Mraz inne i mitt rum igår och letade efter toaletten, han hade till och med hatt på sig!
- Det var David syrran!,
- Aha, jag trodde att jag drömde.

Nu ska jag försöka tygla min prestationsångest och få ner lite på svenska pappret, önska mig lycka till! (eller vad säger du My?)

"You're my experimental game Just human nature, It's not what good girls do not how they should behave"

RSS 2.0