KATRIN ZYTOMIERSKA

Är i Nynäshamn. Rebbs!! Du har storfrämmande på havsbadet!! UNDERBART!!
(kändis kåt? nej inte alls..)



FIN LILLASYSTER


HÄR VAR DET LIVAT

Shit vilken bloggtorka. Finner ingen inspiration. Finner inga ord.


ETT KLIPP

I helgen ska jag åka ner till Nynäshamn och då hoppas jag att Frida kan klippa mig. Hon gör det riktigt bra. Förstår mina lockar liksom!
Det är svårt att förklara hur jag vill ha det men jag har hittat två bilder (på blondiner så klart!) och en blandning mellan dem skulle nog vara perfekt.
 

 

Aguileras råa rock-klipp fast Heidis längd.. TYP!


Okej, jag lagade precis köttfärssås till 50 pers!

Hua! svettig, lök- gråtig och lycklig pustar jag nu ut efter att ha lagat köttfärssås, eller köttröra som pappa så fint kallar de.
Storkok så att säga. Nu blir det köttfärssås i en hel vecka. GILLARE!

Idag sprang jag i all hast till ica och kö...

dsc00062 (MMS)

Idag sprang jag i all hast till ica och köpte nässpray mitt i jobbpasset. Jättekul. Imorgon börjar en ny hostdag. Längtar!


10-10-15

I morse när jag vaknade fick jag panik. Min dator hade laddat ur och när jag startade den så var det fel bakgrundsbild och alla bilder, musik och allt annat var borta. HJÄLP! Men som tur är så startade jag om den och då funkade det fint. Jag fick nog hjärtklappning där ett tag att min babydator hade gått sönder!

Jag har haft en super mysig dag idag med Yvanna. Vi fikade på string, killarna i kassan flirtade som satan. Jag fick mer en chock av huuur mycket de raggade än att det ens raggade. Herre!
Efter string gick vi vidare till stadsmissionen och lite här och där. Fikade i skrapan och hann precis inte till Efva attling. Klockan hade blivit för mycket.
Yvanna hann med tåget hem och jag satte mig på bussen och har varit hemma en stund nu. Fryser. Satte igång spisen för att få lite värme, nu är det BASTU! jag gillare. Typ 25. Pappa skulle hata de!
Näe nu blire Idol.

LOVE





Denna bild är inte rättvis. Yvanna är mitt vittne. Himlen är klarrosa, lamporna lyser starkt i olika färger och atmosfären är fantastisk. Så här blev de på bild. Schysst!

10-10-10

Såå. innan jag somnar ifrån detta datum blir de lite skriverier. Helgen har varit bra. Mycket bra. Jobbade hela fredagen men fick tårta på jobbet eftersom vår bc ska gifta sig. Kom hem och s-o-m-n-a-d-e i soffan.
Lördagen blev första shopping med Åsa och Sabina plus en lunch.
Hittade en superfin jacka som jag inte kunde låta bli att köpa. Åkte sedan till Nynäshamn och drack en pina colada med pappa.
Han fixade till den i pausen på ett TV- program haha.. Bytte om och tog resterna av drinken med mig i ett plastglas hem till Rewa där jag, hon och Jowa fixade oss de sista och så åkte vi med Mam och Pap till Torö.
Det var en rolig fest, för oss som gjorde de roligt iallafall. Vissa stunder stod vi tre själva på dansgolvet men inte var vi bittra för de. Snarare tvärt om.
Vi agerade Djs också. Vi ägde.
Sjöng för födelsedagsbarnen gjorde vi också och när man är som fullast, gladast och allt där emellan dök Adam och Tule upp. Vi dansade, drack vin direkt ur flaskan och jag gjorde till och med några dans solon uppe på en scen, Waka waka.
De är fortfarande lite oklart för mig.
Jag lånade Jowas kamera och sa att ja skulle ta feta bilder. Har nog fått för mig att jag är Bingo Rimér. HAHA. Jätte fina kort, ja skäms typ.
Söndagen har varit lugn och fin och det är en perfekt avslutning. LOVE
 

WORD

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." — Marilyn Monroe

Fredagskväll

Kärlek som övervinner allt. P.S I love you.

Har bestämt kläder för lördagskvällen och packat lite. Imorgon ska jag träffa Åsa och Sabina. Det ska bli mysigt! Vi ska äta lunch, shoppa och mysa. Sedan sätter jag mig på tåget till Nynäshamn och då blir det att fixa sig och sen ska jag och Rewa åka ut mot Torö. Är så tacksam att mamma skjutsar ut oss dit och hämtar oss.
Jag är så himla trött. Har jobbat sju dagar i rad nu. Det känns, inte i kroppen men i huvudet. Jag har fått ett litet galet schema i november också. Jag är ledig allt som allt fem dagar. En period jobbar jag 12 dagar i rad! men va fan. Inget biter på mig och om det är något som gör det så är de pengar!

Fin kväll!

Värt att blogga om

Upptäckte just något som gjorde mig smått irriterad. Eller.. inte irriterad men mer "slår mig i pannan och säger högt: jätte kul" feeling..

FACEBOOK. Är som så många andra vän med en del folk bara för att kunna smygkolla på deras liv. Läs LIV. En del vet man inte ens varför man är vän med dem. Som denna människa som jag ska berätta om nu (ja jag känner mig som Katrin Zytomierska). Hon gick i klassen ovanför oss på Gymnasiet, 89a.
89a har texten: "på söndag, på söndag..." Efter sitt namn, "skriv något om dig själv" rutan.
Nyfiken tjej kommenterar: "vad händer då? :)"
89a: "Hemlis! =)"

Om det är en hemlis, skriv de för fan inte på facebook och om du nu ska skriva a för du skriva b. Man blir inte lite nyfiken.. neeej.. Tack hej.

HURRA!

Top model har börjat!! Sitter klistrad men passar på att skriva av mig lite i pausen.
Veckan är fullbokad. Jobbade idag och samma sak tis, ons, tor och fre. på lördagen ska jag först shoppa med en del av la famila Thorelli. Sen ska jag sätta mig på tåget ner till Nynäshamn och så ska vi till David som fyller 20 och de kickar feta festen på apberget! hehe..
Det var den trevliga veckan de!
kollade på halv åtta hos mig och Yvannas vän Maria och hennes man var med. De lagade kicka- ass mat. Men de stela jävlarna till gäster gav dem bara 20 poäng. De förtjänade mycket mer! och .. och .. ett par klagade på att maten var för kall, kom igen.. potatiskakan hade varit inne i ugnen en timma på 185 grader. Jättekall.. Djaaa




detta är bland det bästa jag har sett. ÄLSKAR


ledig fredag. Rosa bandet fredag

Jo men visst.. Idag börjar oktober månaden.
Det innebär att David fyller 20, hösten är offentlig, globen färgas rosa och med den startar Cancerfonden den rosa månaden.
Bröstcancer- månaden. Rosa bandet kickar ass!
Det firade vi så klart.
 Mamma orkade in åka in till kungsträdgården annars hade vi absolut gjort det. Jag orkade inte åka ensam. Det måste ha varit otroligt vackert att se alla dessa ljus som var tända. 7000. Så mång var det.
Det är också så många kvinnor som varje år får beskedet att de har bröstcancer. Otroligt. Otroligt svårt. Jag hittade en otroligt fin reklam sida för Rosa bandet i Metro idag.
Det stod något med: Det finns några som aldrig tröttnar på Rosabandet kampanjen. De anhöriga
Fina ord.
Vi firade på Cg med plankstek och morotskaka. Och vi gick även crazy med hela två CSI avsnitt!!
nu är jag hemma igen. Käkar chips och kollar på Vänner. Älskar jobbhelger. Not


RSS 2.0