Söndag;

Har du vaknat nu? knappast!

Telegrafen blev det igår. Det var väldigt roligt. Hade as super kul som vanligt och dansade loss med Y och Rewa, var hemma vid fyra och sov till halv tre. Jag och lillasyster gick ner till hamnen med picnick och satte oss på den omtalade "Havstrappan". Det blev skagen mackor från Rökeriet, jordgubbar, dricka, aftonbladet och chips.
Kom precis hem och pappa har köpt glass med jordgubbar till middag. Hur tänkte han nu?!

LOVE

Lördag;

Är kanske lite förvirrad, men bara lite.


MAT

Innan jag åkte hem till mig i onsdags så blev det lite mat hemma hos Adam. Jag Adam och André ställde till med en riktig finmiddag, okey, Adam lagade maten, jag och André tittade mest på. Maten blev fantastiskt god och mätt och belåten satte jag mig på tåget hem.

Lägenheten kokade av värme så jag öppnade alla fönster som gick att öppna och sov så, vaknade dock av att jag frös som en tok, men de var det värt.
Solen steker rätt så rejält, jag orkar inte ens vara ute på balkongen, jag gömde mig i skuggan utomhus i parken. Det var okey måste jag säga.

Imorgon har jag tvättstugan klockan åtta så jag ska vara uppe med tuppen. Avnjuta en god frukost, tvätta och sedan åka tillbaka till Nynäshamn.
Jobbet väntar. Imorgon spelar dock en grym trubadur så det kommer att bli kul att jobba. Hoppas jag.
Nästa vecka är det också fest för Adam på jobbet. Jag tänker ställa till med något alldeles extra.. jag ska försöka iallafall.

Rotade även igenom garderoben och hittade lite sommargodbitar. Dock har dragkedjan gått sönder på en fin kjol, tur att mamma (pappa i smyg) är så bra på att sy.

Pratade med farmor för några dagar sedan. Det var okey för dem om vi kom ut och badade någon dag. Tänkte sätta gänget i en båt eller bil och åka till Lisö. Stället som jag kan lika bra som min egen ficka.. Sol vind och vatten.... 
 







När jag entligen fick den briljanta idén...














De här två filurarna spelar i en egen divission om jag säger så.. och vad ska jag göra utan dem en tisdagskväll i juni?


och så var det de där med alla barnen...

...Alla barnen satt i båten utom Ellinor, hon hade fastnat i propellen med sitt hår....
Den ni!

Jag dör varje gång jag hon viftar på svansen



Jag är så sjukt kär i den här hunden

Jag minns den sommaren

Den midssomar´n.. vi brukade åka båt till farmor och farfar på Lisö, bada på vägen dit. Lycka till med det den här sommaren, regnet öser ned och temperaturen uppmäter (om vi har tur) +8 grader. Lyckat! Näe, nu blir det helkväll med vännerna imorgon, med nubbe och sill och lite mer dricka.. och lite till. Blir bra..


Solsken

There once was a litle girl who never care love untill a boy broke her heart



Det är så här det ska vara


Telegrafen


Söndag;

Regnet öser ned och jag äter jordgubbar med mjölk. Mamma har köpt min favorit mat. Tack!
Jag är trött. Jobbade igår extra länge eftersom en soppåse som stod utanför restaurangen hade läckt. Det låg olja ute på hela asfalten och jag fick fylla vattenkannor med varmt vatten som de andra kunde hälla på. Fy fan!!!!
Somnade lagom till tre och sen vid kvart i fyra började min telefon att ringa. Det var Y.
Jag tänkte att hon kanske ringde fel eller något sånt men efter att ha lagt på ett ANTAL gånger svarade jag tillslut. Det var inte Y, så klart att det inte var hon, Det var Adam.
Full som kastrull, han ville ha mat. Frågade om jag sov och sen hörde jag Y i bakgrunden, "Ellis, Lägg på" haha... de måste haft roligt. Synd att jag jobbar fredagar och lördagar. Men det är så det är . I veckan höjdes hyran. Grattis!

Midsommar snart, hoppas att mina favoriter kommer hit och äter god mat. vi kan lyssna på "absolut sommar" och ha det bra.

.....


Torsdag;

Frida slutade åttan idag, grymt, nästa termin är det nia som gäller. Det är stort, jag tror att jag längtar mer till det än vad hon gör. Jag vill fixa henne till nians bal, avslutningen och allt annat..
En stolt storasyster tittade på hennes betyg där det stod VG hela raden ner. Förutom matte, man kan inte få VG där måste jag tillägga enligt henne. MVG kan man inte heller få, de går redan i åttan efter nians kriterier på något konstigt sätt. Men hon hade ett mål den där bruden. MVG i så gott som allt när nian är över, ett ganska bra mål om man frågar mig, jag minns att mitt mål i nian var att inte ha allt för många G och det gick det också.
Jag saknar grundskolan. Det var så enkelt då. 
Appropå avslutningar så är min skolgång också över. Studenten i lördags, det var nog det roligaste jag har varit med om. Åka lastbilsflak skulle jag kunna ha som jobb. 
Dagen efter var vi hemma hos Frida. Hon bjöd på mat och jag och Y vandrade hem runt fyra på morgonen dagen efter. Jag hade ont i magen i flera dagar efter att ha skrattat till Frida som sjöng om en anka. JAG DÖÖÖÖÖR.
Näe, nu ska jag börja leva livet. Jag kallar det mitt första sommarlov sedan 2005.
Jag säger bara:
Allsång, Freja, havet, poolen, Jason Mraz, Solglasögon och allt annat som hör till.  
  Imagine all the people living for today

ALLA ÄR HÄR

NU ÄR DET DAGS, OM EN KVART GÅR VI, MOT SLUTET OCH BÖRJAN!!!!!!!

Nu är det dags mina vänner


BJ


Kvinnan bakom humören




I vår släkt har kvinnorna en viss tendens till humör, mamma, hennes systrar, Frida och jag. Kvinnan bakom detta är mormor, världens bästa mormor!

Jag har liksom varit vaken ett tag nu, olikt mig, jag vet!

Pappa väckte mig halv sex. Jag skulle åka med honom i morse till Skogås för att sen ta tåget hem till staden. Jag ska få en ny dörr idag, det ni. En utan brevlåda så inte Rewa kan komma och titta in med sin äckliga min.
halv sex var det ja. Betyder att jag har sovit typ tre timmar i natt. Jag kan inte sova, Studenten snart. Helt galet!!




Frida konfirmerade sig igår, här med farmor, brun som en pepparkaka

RSS 2.0