Linköping

Måndag, igår kom vi hem från Linköping jag och Rebbs och Yvanna så klart. Den satansbaben har påsklov. Vilken lyx!
Vi åkte 12 från Stockholm. Det tog typ 2 timmar med tåg. Fett kort tid!
kollade runt i linkan. Fin stad.
Mötte upp Y där föreställningen var. Åt pizza. Inte så god.
Såg en fantastisk föreställning. Dom är sjukt duktiga. Sjukt duktiga. Helt otroligt!
kom hem och jag var tvungen att gå och lägga mig vid tolv eftersom jag fortfarande kände mig sjuk (har förövrigt varit sjuk i över en vecka nu. KUL!)
på lördagen skyndade Yvanna iväg och träffade familjen som hade bott på hotell och jag och Rebbs degade hemma. Handlade mat, Annanas blandannat.
vi gjorde oss i ordning och så åkte vi och mötte upp Y i centan. Vi åt årets första mjukglass i solen. Det var himmelskt!
åkte hem och gjorde oss i ordning och åt middag. Yvannas 2 klasskompisar kom och hängde med oss. De va sjukt trevliga och FULLA med energi. Dansare dansare !! haha
vi tog oss in till bargatan och dansade lite och blev trötta i benen. Precis bredvid stället låg en creps- hopp in, stora pannkakor med nutella på som de vek ihop som en trekant. FANTASTISKT
åkte hem. SOV
på söndagen städade vi, packade, fikade i solen och sen när vi kom till stationen för att mitt och Rebbs 17:14. Då var det.. trumvirvel. inställt, japp!
men som tur är så kom vi med Yvannas tåg som gick 18. Satt i bistrovagnen hela vägen. Alla ville spy haha
men shit va kul vi har haft det. Sjukt kul.
är så trött nu och det är verkligen dags att sova.






alltså, kolla in mannen bakom Rebbs. WTF?!






Hjälpte Rebbs att ha hennes huvve uppe. fetttrötttjej_90


SOMLIGA LJUS BRINNER ALDRIG UT

Idag fyller Yvanna 20 år. ÄNTLIGEN.


Big Brother abstinens

Ja men självklart, det borde jag ju ha fattat. Åh jag är såååå dum!!
Nu när jag självklart har fastnat i Big Brother har jag såklart inte fattat att TV11 är en betalkanal och att det tar 30 dagar för mig att uppdatera mitt "valfria 8 kanaler" kul. ja ja ska försöka följa dem på något annat sätt, hoppas att man kan se det live på Internet. Åh, jag som hade bestämt mig att ja inte skulle följa det efter att Madde kom in i huset, shit vad jag hatar henne. "jag tycker om närhet och att kramas med killkompisar" usch! hatar såna tjejer. Att se TV11 verkar gå ut nu den 1 april så nu är det KÖRT.
Men.. jag kollade när vi var hemma hos Adam senast och ja, nu är jag F.A.S.T.

Jag var ledig idag. Fikade med mamma på vetekatten. Rolf Lassgård var där och blev intervjuad. De ställde upp värsta blixt-grejerna när han skulle fotas. Som när man tog kort i skolan typ. Fett high teck. Jag och mamma gick.
Köpte blommor på hötorget och choklad i hötorgshallarna som jag redan har ätit upp (Åre choklad med kokos) vi drack ett glas vin också, på något mindre trevligt ställe som heter London. Vi har ätit mat där en gång och båda mindes det som trevligt, men icke! kanske var det för att det fortfarande var "lunchtid"??
jag hade relax-kläder på mig idag, mina slitna jeans från gina med feta hål på knäna och en grå och rosa lite pösigare tröja, skinnjacka och svarta skor. Fett fredags ledig!

Myser i soffan nu. Lagade as god mat.
Kokade ris med extra mycket olja i (rapsolja, nyckelhål på). Stekte kycklingbitar, gjorde en jätte god sallad och så turkisk yoghurt som jag blandade med sweet chili Hallelujah!

Imorgon ska jag jobba och planera en dag som jag ska kolla på en soffa som en på jobbet inte vill ha, jag hoppas att jag och soffan klickar för jag är så trött på den här. Sitter såå obekvämt, man måste typ ligga i den.
Dags för lite mer choklad nu när jag har ätit en så näringsrik middag.
Dags att börja blogga igen.
PEACE

RSS 2.0