dags att sova

Söndagkväll.
Högen kom hit runt nio på fredagen, vi käkade pizza och drack lite drinkar sen gav vi oss av till Söder.. Debaser medis, riktigt kul var det!
vi dansade loss till klockan tre. Vaknade upp här hemma och åkte ner till Nynäs, käkade thai med familjen och mötte sen upp Yvanna, Rewa och Bea och några fler för lite utgång. Storpub och Bedaröbaran.. sådär ja..
det var roligt det med. Nu har hela helgen gått och för första gången känns det som att jag har supit bort den. Men det var de värt!
Dags att sova och bli människa igen. Imorgon väntar jobbet!
LOVE

In new york.. !

dsc00012 (MMS)

In new york.. !


Fredagsfest på min balkong

Yes, dagen D! det är dags för min lya att invigas! eller.. lite smått i allafall!
det kommer en hel hög med vänner hit och det ska bli så sjukt roligt! like like like!
idag sprang jag lite på stan och när jag väntade på bussen så stod det en trevlig tant och tittade lite på mig. Shit tänkte jag, "kollar hon på mig eller någon bakom mig?" men nej, det var på mig hon tittade för hon skrattade snart till och sa: "du ser ut som en staty, du står så stilla" "ja men det är ju lite kallt" sa jag. hon gav mig en komplimang för min jacka (den fina gråa från h&m) och undrade om "hon också skulle kunna ha en sån?" "klart att du kan", jag hade också strumpbyxor på mig så hon skrattade till igen och sa: "jag skulle också kunna ha bara strumporna under" haha! jag blev kär i den tanten utan att få de låta för konstigt! Underbara Fredag!

Tänkte på att jag hatar dom äckliga djurretts reklamerna på spotify. Pallar inte se en enda liten björn i bur till. Då kommer jag att börja gråta!

Feb. 18, 2011

Tjenare bloggen!
idag har jag varit ledig och det har varit superskönt! jag har strosat på stan, köpt ansiktsmasker bland annat. Måste börja ta hand om min hy. Den kommer att kollapsa annars!
Imorgon efter jobbet ska jag hem till Linn en tjej på jobbet. Det är lite Buylando Fest hemma hos henne och hennes sambo som jobbar på kungsholmen det kommer att bli super kul!
jag köpte praliner med champagnesmak till dom. Hoppas de blir uppskattat!
Nä, nu ska ja fixa en ansiktsmask. Vi ses!



Min vän Adam, han har en viss kärlek till instrument tror jag.


God natt

Dags att sova. Nu ska jag drömma mig bort till Barcelona!


RSS 2.0