Matilda 18!

Den 27/3 fyllde en mycket kär vän år, nämligen Matilda!! igår hade hon party och det var ett galet party det! men som vanligt blev de as kalas och alla va nöjda när vi senare vid ett halv två gick hem..
Tur att jag har så lovely vänner som följde mig hem. Yvanna, Frida, Andre och Adam, vi satte oss utanför (vid min brevlåda) och pratade om de som bara får nämnas där, hmm..
efter att Frida hade ramlat över sin cykel och jag hade frusit bort mina fötter blev de dax för sällskapet att vandra hemmåt, Har gaaalnda bilder därifrån, men dom kommer upp senare, have fun! 

Frida 14 år!

image91

Idag fyller lillasyster Fjortis, as kalas!!
av mig fick hon allt chanelörhängen, är ja inte en as bra storasyster?
Peace!


torsda,

image89
Rewa, Yvanna, Ellanor, Carro, Frida och Rebbs Nyår 07-08

Onsdag,

Yvanna och Adam firar idag, sex månader tillsammans! hur bra som helst, As bra helt enklelt!.
Och söta som dom är kunde dom ängna lite av den tiden åt mig, ja precis, mitt hår har bytt färg, Igen!
Från naturligt brunt, till brunt med ljusa slingor, till ljustbrunt med röda slingor, till RÖTT, till brunt igen, till brunt med röda slingor, till brunt med röda slingor igen och nu är det Mörkbrunt, Hur fint som hellst! och de bästa, mamma gillar det den här gången!
here kommer som bilder!

1     2     3        4    5
1, före
2,förbereder (lärde mig en ny viktig sak, om man inte tar av locket direckt så exploderar flaskan, coolt!)
3,Adam verkade ha skit kul
4, efter!
5, passade på att köpa nya brillor!

Tisdag,

Kvällen hos Rebbs va mysig. Frida blev hur fint sminkad som helst av Yvanna och jag höll på att falla ihop av trött-het flera gånger, men annars, As mysig!
Yvanna kom något senare än oss andra och när hon kom innanför dörren trodde jag inte mina ögon..
HENNES HAND VAR DUBBELT SÅ STOR SOM DEN ANDRA!!
och nu överdriver ja inte, hennes hand hade alltå svullnat upp pga kylan (tror ja) och den såg ut som en vattenfylld ballong!!! FY FAN haha
Va nere på Rotundan idag, ska bli kul att komma in i jobb-ruschen igen, har saknat alla mina kära vänner där nere (:
Innan ja skulle ner till Rotundan gick vi och fikande på jannis, jag Yvanna, Adam och Andre, och sen va ja tvungen att gå,. men dom satt allt kvar när jag kom tillbaka, haha brá..
Imorgon ska Yvanna (och Adam, tror han!) färga mitt hår,, brunt ska de allt bli (som om det inte redan va de!) men de kommer nog bli bra, jag känner mej pepp inför Matildas fest, de kommer bli as braaa!

image82
Längtar inte alls tillbaka, Näh!


vill ha, vill ha, vill ha!

Ska till Rebbs snart, för att fördriva tiden frammåt checkade ja in KyssJohanna.se och hittade de mest underbara smyckena man kan tänka sig!
SÅ BARA FÖR ATT MEDDELA ALLA! DOM ÄR MINA!!


                 

Måndag,

Okey, efter att lillasyster varit sjuk helgen igenom och att datorn som går fr närvarande att använda står i hennes rum så har jag varit tvungen att låta datorn, allas bloggar och min blogg vara.. men nu är lillasyster påG att bli frisk och jag vågar mig in i hennes rum och kan nu skriva ett inlägg som jag känner på mig kommer bli ett ganska långt!
vad hände i helgen nu då?
i fredas va det tjej-kväll hos Tessan, mycket skratt och en aning skamlösa förslag och fantasier när hennes mormor ringde och frågade om hon ville ha två snygga killar sovande hos henne inatt? (jag kommer ihåg att jag just i denna stunden mumlade något för mig själv att, fan att jag inte tog med mig kläder så jag kunde sova över!?)
jag kommer åxå ihåg att My skrek ut något i form av ett YES!
så här var det:
Tessans mormor har ett par bekanta vars barnbarn, 18 och 20 år, skulle åka till Gotland, smarta som dom är missar dom båten och undrar om någon känner någon som bor i Nynäshamn som skulle kunna tänka sig att låna ut en sovsäck, dom tänkte sova i bilen!?
Efter att Tessan övertygat dom att det är SVINKALLT ute så skulle dom sova hemma hos henne!
oj va syd tänkte vi, men dom skulle bara kolla när nästa båt gick och om den gick mycket senare skulle dom åka hem, fan att båten gick klockan nio på kvällen dagen efter, vi gick inget besök, men men..
Tessan och Anna följde mig hem senare så jag inte skulle råka ut för något olämpligt och de va ja grymt tacksam över!!
På påskafton fick jag och lillasyster ett varsit påskägg av mamma och pappa, mysigt!
pengar, godis, en bok och ett paraply! användbart!!
Boken hette Privat av Carolina Gynning och Alex Schulman, grym bok säger jag bara! läs den!
vi hade mysig middag med påskmat och mamma hade bakat enn citron-maräng paj mums!
sen blev de söndag och jag fick för mig att jag skulle rensa min garderob och det blev gjort! oh herre gud va man kan ha saker i sin garderob, inspirationskällan till detta var Yvanna, hon rensar HELA sitt rum och jag tänkte att så engagerad behöver inte jag vara, garderoben fick räcka och de tog heeeela dagen, men sen när jag var klar kunde man faktiskt gå in i den igen, nu saknas bara en spegel och sen är mitt rum as brá!

På fredag blir det fest hos Matilda, funderade på att skriva ner ett rim som jag kunde läsa men ja har för mycket Björn Gustafsson i hjärnan så de blir bara kopierat skit, jag tror att ja struntar i rimmet, freda, freda, freda ja lääängtar!

(lång)Fredag,

Vaknade vid halv elva och gjorde hallonsmothie, den bästa frukosten, (receptet har ja skrivit i Yvannas receptbok med recept skrivna av hennes vänner, om det är nån som undrar.)
Nu när jag har varit duktig och dammsugit övervåningen + hallen och trappan upp ska ja hoppa in i duchen och sen klä på mig och fixa mig lite för en kväll hos Tessan, de bli mat, film och massor med godis! och så klart Anna och My! (: lovely!
i morgon är det body jam med klassen och sen är det påsk, jag hoppas att ja får nå fint i mitt påskägg! haha
kollade förövrigt på reprisen (!) av Melodifestivalen, man kan inte se Björn Gustafsson för många gånger!
okey, nu får det vara nog, Tjingelling 

Glad Påsk from Ellanor

image67


En sak jag snodde från Rebbs, rebbas.blogg.se

E. Oh, jättebra kyssare.
L. Alla älskar dig.
L. Alla älskar dig.
I. Helt underbar i sängen.
N.Du kan behålla hemligheter.
O.As sexig, grr.
R.Helt GALEN
Oh, herre gud!

---------------------------------

A. Gillar att dricka/fest.
B. Alla vill ha dig.
C. Riskig barnslig.
D.Gillar att dansa loss.
E. Oh, jättebra kyssare.
F. Bra personlighet och utseende.
G. Skiter i vad andra tycker.
H. Sådär kyssare.
I. Helt underbar i sängen.
J. Alla avgudar dig.
K. Vild och galen!
L. Alla älskar dig.
M. Kanske inte så jättesmart.
N.Du kan behålla hemligheter.
O.As sexig, grr.
P.Populär bland alla
Q.Ful
R.Helt GALEN
S.Lätt att bli kär.
T.Omtänksam och bryr dig.
U.Kingen på att bara ta det lugnt.
V.Bästa kyssaren som finns.
W.Tänker sig inte för något, sjuk i huvudet
X.Jätte bra i skolan/jobb
Y.Bästa pojkvän/flickvän man kan tänka sig
Z.Alltid redo


Torsdag,

Sista dagen i skolan idag innan det skön-sköna påsklovet! dagen började lite halv bra med att jag missade Frida på bussen (haha) men jag upptäckte henne fort, TUR DET!
vi kom in till klassrådet och Maria hade fixat en jätte fin tårta till oss, YES jag som inte åt så mkt till frukost!
Vi gick ner till Människan Socialt och kulturellt och tittade på Tillsammans,
"Hellre äta gröt tillsammans än fläskkotlett ensam" 
en as skön film och det var mest jag Rewa och Matilda som skrattade, haha underbar va den iallfall!!
Sen var det "litet påskbord" Ah! för de va de! Skolan, här kommer ett förslag, se till att maten inte tar slut innna klockan halv ett då ni stänger, Brá                (:
Omvårdnaden ängnades åt kuratorn, hur klassen trivs och så,, åh herre gud, men man fick ur sig ett å annat, och de va ok.. åt ännu mer tårta för vi var smarta nog att spara den på morgonen! bra där Op bra där!
                             image66

Att se en yxa i krigarens hand


Roger Pontare, När vindarna viskar mitt namn, vinnare av 2000- års melodifestival

Onsdag,

image65



Jag ska om sissådär några sekunder gå ner och sola, tänkte skicka iväg ett mess till Rewa, hon vill nog allt följa med, hörde något om likblek i korridoren idag.
När jag gick till bussen efter skolan så snöade det och var ett jätte fint vårväder, AH! och när jag var hemma och skulle kolla på ett inspelat Gray´s Anatomy avsnitt så sken solen, va fan!? Riktigt April väder sa mamma, vänta nu här, är det inte fortfarande mars?
Man får väl fortsätta med sitt "våga vägra vinter" tema och se hur det slutar.

Medicinskgrundkurs

Nu är entligen provet gjort! fy fan va skööönt! nu har man inte allt för mycket att göra på lovet, funderade faktiskt på att skolka denna lektion men en fin röst innom mig sa, bit ihop dum fan och gör provet! och det gjorde jag, inte för att det gick så bra men det blir bra det!
nu har jag bara uppgiften i Medicinskgrundkurs, matten, samhällen och psykologin att plugga på on the LOV, kul liv man har, ja verkligen!

 jag och Rewa hade den skönaste Människan socialt och kulturellt idag för övrigt, vi skulle kolla efter olika grupper i tidningar och vi roade oss med att skriva pratbubblor till allt, på munkarna skrev vi "Ta av dig kjolen" våran lärare måste tycka att vi är mentalt störda, men de är klart, vi gick ju på Gröndalskolan..


Nu ska man ta bussen hem, det blir en rolig färd eller?
Ah, verkligen


image64

man hängde ju i ösmo igår,

Var med Tessan, My och Anna och simmade igår, jag och Tessan var effektiva oh simmade 1 km på trettio minuter och när vi hade fem varv kvar kom Anna och My ner i poolen, bra där!
vi lade oss i "mellan bassängen" och T hamnade i bråk med några små äckloga killar, fy fan!
nu har jag träningsvärk i låren och det känns bra. Vi bästemde oss för film-kväll på freda, nice nice nice kycklinbgtallrik på arena och sen film at Tessans place!.
Malin ringde igår, ska ner till Rotundan på tisda och snacka sommar, jag kommer allt vara där nere i sommar, jobb paniken är över!
nu ska man till skolan och göra det svåraste provet hitils i Medicinsk grundekurs, Nervsystemet, jag hoppas på G sen är jag nöjd!
ajajaj, nu börjar låren värka, jag kan inte sitta ens!
PussÍträningsvärken

Nån har öppnat pärleporten,

image63

Söndag, vad händer!?

Tiden går allt för fort. det kändes som att det var igår som jag gick ut nian, anledningen till denna plötsligt upptäckta tidsrusning är att jag hittade mina avslutningsskor inslängda i garderoben och för att jag har börjat titta på en klänning till tvåans skolavslutning, tänk gången efter det åker man flak och är aspackad, herre guud! tur att man går Omvårdnad så vi vet hur vi ska få liv i varandra efteråt!


* * *
image58


Har föresten börjat städa mitt allt för stökiga rum,
                   


och som avslutning måste jag skryta om min julklapp till Lillasyster, den är så fin i hennes rum!
image62


Lördag,

Yes det är lördag tänkte jag när jag vaknade i morse, sen kom jag ihåg listan som jag hade skrivit i går kväll, fuck, allt ska verkligen göras.. det ska städas, pluggas, pluggas lite till och sen kommer det vara söndag,men va fan inte ska man vara deppig för de, jag menar, vi går ju bara mån, tis, ons, tor i skolan och sen är del lov, igen!!


image56
Mitt hår blev verkligen Crazy på Gran Canaria!



valet är lätt

Nu har jag kommit på det, om någon skulle fråga mig vilket mitt favorit plagg var skulle jag lätt svara:
Solglasögonen
fem anledningar varför:

1. Skyler en fin baksmälla
2. med svarta glas kan man spana på vem man vill utan att den ser en
3. Man behöver inte sminka sig
4. killar med pilotbågar är det finaste som finns
5. Gör vilken outfitt som helst as grym!


image55

ja, hon har rätt.. hur svårt kan de va?


En vecka utan bloggande, en otrolig vecka!

Tillbaka till verkligheten!
Efter en helt underbar vecka på Gran Canaria hos farmor och farfar så är man tillbaka, jag och Frida har hunnit med sååå mycket på denna vecka så jag har saker att smälta för flera månader nu!

Det började med att vi skulle åka, upp klockan 03:45 för att komma iväg vit tio över fyra. fy fan! vi var framme vid halv sex och planet skulle gå om två timmar, perfeckt!
Mamma vinkade av oss och vi satte oss på planet, mysigt, på varje stolsrygg satt en liten tv som man kunde kolla på film på, jag checkade in Music and lyrics och simpssons..
Efter fem och en halv timma var vi  entligen framme!
farmor och farfar kom och mötte oss på flygplatsen och vi kramades och satte oss i bilen Arguineguin nästa!
vi solade och åt god mat och packade upp våra saker och på fredagen solade och badade vi på Amadoresstranden, as mysig strand med klart blått vatten och vit sand, mumsigt!
vi åkte in till Puerto Rico på kvällen (Gran Canarias svar på Turkiet) och vi käkade på en fin fin resturang...
Fanns en trevlig prick där vars raggningsreplik var: "Åh, vackra flicka pratar bra svenska, ska vi elska?"
AH!
Lördagen ängnades åt att böska Mogan, en fin hamnstad med söta små hus och på vägen hem stannade vi vid Amfi, den största stranden som jag har sätt och de skönaste människorna på och hade en skön slappar eftermiddag och sedan åt vi mat hemma..
På Söndagen åkte farmor och farfar tidigt för att vara med i en boule tävling, dom vann BTW.
Jag, Frida gick till farmors syster och vi gick till ett hotell och badade och käkade lunch, det hotellet hade en stor pool och två bubbelpooler som man kunde simma in i, ganska oskönt!
på kvällen åkte jag, Frida, farmor, farfar och farmor syster till ett par som dom känner, Lasse fyllde allt 75 och de skulle firas, han bjöd alla på en fin Grekisk (!) resturang och det var jätte mysigt, fick ett glas Champange och det var inte det godaste, fy fan!
På måndagen gick vi i affärer och det inhandlades en hel del, tisdagen var det marknad och där inhandlades det också en hel del, samma gäller onsdagen, sen hade veckan gått,jag och Frida hade så mycket att göra på planet att vi inte tyckte att det hade gått ens två timmar förren det var dax att landa, men så  var de allt, nedanför rulltrapporna stod mamma, åh mamma! jag kan säga nu att jag så gärna vill tillbaka..
Men det är ändå skönt att vara hemma, träffade en hel bunt med vänner i och efter skolan så det var trevligt och det var då det slog mig, jag trodde inte att de skulle komma, men.. Borta bra med hemma bäst!

Jaaa.. nu höll ja ju på att glömma de viktigaste, Victoriassecret bikinin har kommit! hur fin som hellst!
 

Måndag

Första skoldagen på tre veckor, kändes rätt segt att komma tillbaka men efter en kvart i skolan kändes allt som vanligt igen, förutom en sak, de fyra vännerna var inte där, men nu ska ja inte sitta här och bli tjurig för de.. hoppas att ni har kul!
Träffade människor jag inte hade träffat på hundra år kändes det som, Amna fick värsta super mega kramen i korridoren och vi träffade Matilda också, hon var dock förkyld så hon fick ingen kram, men ett vänligt Hej, haha Träffade Adam och Jonis också,  Hade precis en msn- dejt med Natta vi bestämde oss för att inviga simhallen på Onsdag, dagen innan jag åker, klart att de ska simmas då! klockan 17:00 utanför simhallen Myyys!

Söndag,

Håkan Hellström får göra mig sällskap, ska hoppa in i duschen strax och sen ska de sovas, i morgon är det skola igen, har inte varit där på tre veckor så det känns som en skolstart på nytt! men som den attans turen jag har lyfter planet på torsda 07:25 så jag behöver inte lida
 så många dagar till, jag bara älskar Gran Canaria, inte bara för att man känner sig lite som hemma där och att jag kan stället utantill utan tanken på en vecka i solen, på en strand ja bara de
 får mig att vilja börja packa redan nu!
Pratade med Farmor där nere i dag, hon lät glad, klart att hin var det svarade hon, det är trettio grader varmt och solen har aldrig varit klarare, yes tänkte jag!

image52


Söndag, igår lördag

Det här med att rösta på låtar i melodifestivalen är inte riktigt min grej.
här är min otroligt bra lista som inte har kommit någon vart, men de kan trösta sig med att jag iallfall röstade på dem, eftersom att jag tyckte att de var bäst!
Det började med Alexander.. Den första svalan, jag röstade två gånger (dock på de billiga nummret)
Patrik Isaksson.. Under mitt tunna skin, jag röstede två gånger (det billig nummret igen!)
Igår var det Niklas Strömstet.. jag rösetde på honom tre gånger (också på de billiga nummret) och hur gick det med honom, han kom sist! Fan då!
nu vet jag iallafall vad som är felet, det är inte jag och min dåliga musiksmak, det är SVT som inte låter folk som röstar på det billiga numret att få vara med, jag lovar.. de rälknar inte våra röster, men komigen. Nu ska de pluggas yey, eller inte! en analys av Hjalmar Söderbergs bok Den allvarasamma leken ska vara inlämmnad i morgon och jag har ingen fantasi alls att börja skriva på skiten, men jag får se hur de slutar
Tjingelling to mina Sälar

I morgon blir jag den ensamaste människan i världen!

Man förstår inte hur mycket ens vänner betyder för en förns dom är borta, eller.. halv borta.
Imorgon far dom,
dom fyra, Rewa, Frida, Yvanna och Superwomhén.. ut i backen och fara så jäkla kuul!!
jag blir hemma, eller egentligen är det inte så synd om mig eftersom att Gran Canaria väntar på torsdag,
det känns ganska bra, eller näe, det känns sjukt bra!
men som sagt, det bästa hade varit om vi var på samma ställe, samtidigt.. jag hade varit en säl jag med, eller en isbjörn..
och ni hade följt med mig, och blivit fin- fina Canariefåglar (:
vad kan jag säga mera?
HAVE SO FUN!! PussI

RSS 2.0