Torsdag

Idag på jobbet kom de in en man som gick till mitten av butiken, ställde ner väska och kassar och tog av sig jackan sakta. Jag tänkte för en minut att va i helvete håller han på med?! sedan slog de mig. Han ville visa klart och tydligt att han minsann inte hade tänkt att sno nånting. Pålitlig kund de där. Not! Eller?

Har landat i Nynäshamn igen. Känns fint med vita ängar och lagom trafik. Bara en detalj, varför är delar av himlen orange? Pappa snackar någonting om oljan, och om att vi alla kommer vakna upp som kolbitar efter att ha dränkts av radioaktivt ämne.. känns bra nu när jag sitter och tittar på Fringe.
Vad får han allt ifrån??

Ta en öl? what?! vi gillar inte ens öl

Kolla in den här tjejen sjukt vacker. Jo, de är sant. Hon är min vän och hon bor i Owlcity!


Trean har hört mina böner!

När jag som hastigast satte igång tv:n för några minuter sedan såg jag till min stora glädje att trean har börjat sända sex and the city avsnitt igen. Två på raden, yeah!


Onsdags-sol!


HEY TG!


Bilden får mig att känna mig exposed, men mest rädd


Söndag

Om man vill avnjuta en riktig söndagskväll så som jag precis har gjort så kan jag rekommendera filmen Dumpad. De va Linn på jobbet som gav sitt dagliga tips. Började jobba klockan tre och som vanligt hade jag bara hunnit äta frukost och de blev lite tungt att jobba till åtta utan rast.
Men men.. jag bet ihop och klarade mig. Åkte hem med en slirade buss (skojar och överdriver inte när jag säger att 4an fastnade vid en hållplats och slirade som satan i kurvorna.
Det är is ute, och i Sverige, vi är förvånade! NOT)
väl hel och levande hemma gjorde jag tomatsoppa och vitlöksbröd, hade till och med på extra vitlöksmör yeah satan va rockstar!
Kollada precis klart på filmen också. As bra! 
Nu är det in i duschen och sen fortsättning på How i met your mother.

Peace out! 


Den är till dig


En personlig blogg liksom

1. Har du sett din bästa vän gråta? Jooda, alla fyra
2. Vad åt du senast? En snickers, börja digga de små rackarna
3. Har du fått någon komplimang idag? Ja absolut
4. Har du varit med i en rättegång? Aa, som åskådare
5. Är du polare med grannarna? Nej, I Stockholm är man inte vän med grannarna, en oskriven regel 
6. Vilka länder har du bott i? Sverige
7. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? När vi ville äta hamburgare efter en Mix kväll i fredags 
8. Har du haft en stalker? HAHA räknas Majsan?
9. Minns du dina/din musiklärares namn? Jo, jag minns dem, men dock inte deras namn
10. Hur bra är din syn? Bättre än Yvannas
11. Var är dina syskon just nu? Hemma i Nynäshamn och soooover
12. Vad var den senaste drömmen som du minns? Ah, de va en härlig dröm de
13. Vem ringde dig senast? En vän
14. Vilken tid gick du upp imorse? Nio
15. Vad ska du göra i helgen? Fetingjobba med mina kära rika kunder
16. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Ellen på spaning bland kändisar!
17. Vem är den senaste kändisen du tog på? jag tar ju på kändisar hela dagarna. NOT
18. Vad finns i din bakficka? En underbar framtid som jag ska ta fram när det är dags
19. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Sooooov
20. Vad är det första du gör på morgonen? Blickar mot klockan för att kolla om den är två på natten eller två på dagen
21. Vad ska du göra efter det här? Ta bort nagellacket så jag kan måla på nytt imorgon. Intressant? Javisst

Hej hej hallå

Kollade just på "Taking of Pelham 123". Otroligt bra. Travolta kan han. Han va typ så här cool när han gick på tunnelbanan..


A men okey da


Tisdag, Fettisdag

Ska börja göra mig i ordning och gå till jobbet. I dag är de ett 16- 22:15 pass som gäller. ska jobba heeela veckan faktiskt, Synd bara att jag bytte bort mitt mittenpass till kvällspass på fredagen annars hade jag åkt till Nynäshamn och partat lite. jaja. Har hunnit med otroligt mycket idag också. Ställde klockan på (lyssna noga) 07: 45 och började tvätta åtta. orkade inte ta på mig skor så tofflorna var på. Dock lyckades jag möta ett X antal personer på vägen, men men.. tofflor som tofflor. Sedan blev de dammsugning, matlagning, filmtittande (Alla borde se den svenska filmen prinsessa!) Ska haffa med mig filmen Upp ikväll. Animerat var länge sen. Typ på Shreks tid eller ¨något liknande, kanske lite godis också.. Yes!
Och.. MTV har varit på hela dagen och nu överdriver jag inte ens när Keshas tiktok kommer för åttonde gången. Men inte gör de mig ett dugg.





Efterfest på Ellans balkong och tydligen i hennes badkar!



Måndag



Fredag

Idag är det en må bra Fredag! blev en god frukost i sängen med "how i met your mother" sedan lite ihop plock i lägenheten så tjejerna vågar komma in. Sen ska jag åka in till stan för att hämta en matta och byta skjortan jag köpte igår. Den var för stor typiskt. sen blir det lite jobb från sex till elva och sen hem till tjejerna som väntar på mig tillsammans med ben&jerry. Fin dag idag alltså!


Fina läppar

Idag tog jag tunnelbanan till Gallerian efter jobbet för att inhandla en ny dusch- slang. Min vill inte som jag vill. Dvs blöta mitt hår på mindre än fem minuter!
När jag promenerade i min egen värd såg jag en fin jeansskjorta i ett skyltfönster. Tittade upp och suckade. Gina Tricot. Igen.. Men jag gav affären än en gång en chans. 
När jag kom in fick jag en Chock!
Alla där inne hade samma stylist och alla gick omkring med en aning plutande mun och så gick de lite stelt, på tå liksom. Jaha, tänkte jag vad har alla dessa människor gjort egentlige? Sen kom jag på de. Gina Tricot. Fin affärer. Mindre fina människor. Men jag klankar inte ner på dem. Absolut inte. Tänk att en affär kan få en hel hop med människor att se ut som klonade freaks när de går ut från den. Jag kom på de när jag själv gick ut och tittade mig en sista gång i en spegel. Jovisst. Läpparna de va där. Lite mer plutande en vanligt. Suck  



.................

I don't wanna work today, maybe I just wanna stay Just take it easy cause there's no stress.
I know it's not an other crime, something pleasure in my mind Nothing can cause me destressed.
I text my baby on his phone tell him get his sexy body home That's the way I wanna spend my day

Lunch

Mitt uppe i matlagandet bloggar jag lite. Jag lagar lunch, Riktigt italienskt! Köttbullar med spagetti och bröd. Jag har liksom lärt mig de där med brödgrejen av italienarna som kommer och äter på restaurangen. De spelar liksom ingen roll va de äter. De ska alltid ha ett stort fat med bröd till. Extra potatismos på plankan och extra bröd om de beställer pizza. Jag tror att de är beroende av vetemjöl. Inte beroende som Rewa är av ugglor, Frida av träning Rebbs av coca- cola eller Y av bullar. Här snackar vi riktigt beroende, så som vi är av luften eller syre rättare sagt. Haha... Min teori. Lite avatar över de hela liksom. Great! 
På fredag blir de vin (myskväll med ben&jerrys och cola) kväll hemma hos mig. Woho!


jag lärde mig precis att pappas dator har en fet webcam inbyggd. Yeah! 


I used to rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning I sleep alone Sweep the streets I used to own


Lördag

Jahaaa. Är de såhär Stockholm ser ut på helgerna! intressant!
Börjar jobba klockan 18 till 23:15 om någon vill hälsa på i vasastan woho

Hemma i vår soffa, där är de hon som regerar


Amor vincit omnia


Måndag

Köpte busskort idag! wohooo! Så snart bär de av med 4 an till vasastan. Dags att hyra ut film till folk med lite mer pengar än oss andra. Så är det, klart slut.

Fiskbensfläta

Var hemma hos Adam (och Yvanna) idag. Vi käkade middag, smarrig taco- paj och lite cola och godis på det. Jag och Y kollade lite bloggar och när vi hade hamnat på Elin Klings blogg för att kolla in vad hon hade på sig på Elle galan blev vi besvikna. Adam hade dock annat att tänka på. "Jahaa, Är det de där som kallas för fiskbensfläta. Flätan ser ut som en fisk" ...



Den som verkligen lyckades var allas vår Blondinbella. En riktig Rewa outfit!



Här har vi: Yvanna, Jag, Rewa och Rebbs, Idrottsgalan där Frida tar emot pris. En dag så.. En dag!



RSS 2.0