E

Ellis goes Telegrafen


Torsdag;

Bara för att jag inte har något annat för mig tänkte jag skriva ett litet inlägg..
Började dagen med att använda den otroligt underbara hårfönen jag fick igår och plattången också för den delen, fixade godis frukost och lyssnade på "All summer long" thats my song! cyklade till skolan med Rewa, vi ärenna riktiga hurttissar! Hade Sjukvård i 3,5 timmar och är stolt när jag säger att Op3 är nu utbildade livräddare! käkade lunch med Jessica, Rewa och Matilda, jag var inte alls social eftersom jag har fastnat i ett spel som jag har på mobilen, jag säger bara hjälp!
fortsatte dagen med Etik och livsfrågor (som jag inte kan sätta mig in i för fem öre!) och sen var det över.
Satte mig på tåget in till stan för att byta halsbandet jag fick igår, promenerade till Hornsgatan och till Efva Attlings butik (där man måste ringa på en klocka utanför dörren så personalen kommer och öppnar, snacka om VIP!) shoppade också en fin blus som kanske åker på på lördag, då är det fest här hemma! underbart. släkt och vänner! sen ska vi gå vidare till TG.
Pratade lite med Rebbs i telefonen, jag kunde inte sluta le när jag tänkte på att jag faktiskt kan köpa cigaretter om jag vill, bara för att jag kan! (eftersom att jag nu är 18!!!!!)
svängde förbi restaurangen på vägen hem, de håller på att förbereda för lördagen, Skärgårdsmarknaden.
Men nu ska jag faktiskt ta och sova, har inte lagt mig tidigt en endaste gång denna vecka, och i morgon är det sovmorgon! jag är i himlen, inte riktigt, men nästan, på lördag kommer jag vara i himlen!

Ellinor 1990-08-27 Bäck

När jag väcktes av sång (jo så går det till i min familj) kändes det bra, jag fick en asbra plattång, en asbra hårfön och ett så himla super fint halsband från Efva Attling, jag dog när jag såg det...Så... nu är det den 27:e, det känns bra det här, jag känner liksom i hela kroppen att e förändras, den gör sig redo för krogen och annat, för nu ska jag inte var stillam längre, säger som Peter, Nu kööör vi!

Rewa! jag tittade faktiskt inte på paketen, jag bara smygkollade lite, sen stängde jag tvättkorgen fort som fan! haha...

18;

Om inte alls lång tid, närmare bestämt, 6 timmar fyller jag 18! nu öppnas möjligheterna, de som inte fanns där förut eller? de första som jag ska göra är köpa snus och cigaretter till mina vänner, sen blir det tatueringsbokning, kanske i morgon? Bestämde med några tjejkompisar i klassen att kanske gå ut och ta en cider eller ett glas vin i morgon kväll, ha ha, bara för att man kan!

Det tisslades och tasslades en del i skolan idag, jag gillar sånt, och när jag öppnade an tvättkorg (den för grön tvätt) hittade jag paket, jag fyller verkligen år i morgon!

Här var vi små Y!


Söndag,

Det här har varit en skön söndag, träffade Frida för en lunchdejt vid tre tiden på Restaurangen Självklart blev jag bjuden på maten tack! (Egentligen har jag sån idétorka så jag har ingen aning om vad jag ska skriva om) Yvanna och Adam kom dit efter ett tag och de åt sina plankor, alltid! extra bea var det också, ha ha, jaha-ja, vad ska de skrivas om nura?
Försöker fortfarande komma på vad de ska bli för kläder på Lördag, jag kan inte komma på eller rättare sagt bestämma mej, Klänning eller byxor, chinos eller jeans, Gladiator sandaler eller andra skor, rakt eller lockigt hår, mycket eller lite smink, fy fan! många frågetecken som måste rätas ut! ? ---> !
Träffade Jonis och André på vägen hem, vi kom på en idé om sälen nästa år, hoppas, hoppas, hoppas att de blir av, as kul!
och nu? skola i morgon, Historia första lektionen, de kommer bli intressant, hoppas jag, jag har längtat efter Historia, men får se hur det blir.
Måste kolla vidare nu på kläder och har jag riktigt tur, så kommer min mobil i denna vecka. Det går bra nu tror jag.


Var det bara jag som vaknade med tunga ögonlock i morse?

Gårkvällen var mysig, vin, tjejer och musik. Vad behövs mer? jag och Y träffades vid åtta tiden utanför konsum för att shoppa blommor och choklad, cyklade till Rebbs och hade en toppenkväll. Frida kom dit, hon hade vunnit (så klart) nu är hon, inte bara svensk mästare, utan även Nordiskmästare i kula,vi älskar denna tjej! Det är nog ingen som förstår vad hon egentligen håller på med, vad det är för talang som vi sitter och paratar om våra problem med, Frida, en grym friidrottstjej som kommer gå långt! det vet jag.
Vi stannade kvar ett tag hos Rebbs, Jag Y och Rewa cyklade (!?) hem vid 4 tiden i morse; Asrakt!


Ikväll är det sista dagen på det sista sommarlovet; det ska på något sätt firas, ikväll brudar, ikväll!

Vart tog sommaren vägen?

Pratade precis med Y, hon och Adam har kommit på en sak som jag inte har tänkt på förren nu, Vart tog sommaren vägen? vad har vi hunnit med den här sommaren, vad har man gjort? vist, jag ångrar den inte, vi har gjort en del saker som får  mej att le bara ja tänker på det, som Partyn hit och dit. Fast denna sommaren gick faktiskt till jobben, att man inte var miljonär? då skulle jag lätt, utan att ens tveka, ge pengar till vännerna så de slapp jobba, de slapp slita och vi kunde bara hänga, sova på dagarna, festa på nätterna.
jag skulle köpa en lägenhet som skulle vara rena rama chill-lyan, balkong mot havet, och huuur stor soffa som helst.
Sen behövs inget mer, en som städar vore också bra. Sen så..
Men vart har sommaren tagit vägen? Vi är redan i Augusti, jag fyller snart 18. sen kommer hösten.
Sitter och lyssnar på Gyllene Tider, hade inte vart helt fel att "bara ta sitt spö och gå och fiska" men vänta lite nu; Vart finns den tiden? man har för mycket att göra, vi som vill vara mrs och mr Chill.
Jo det är sant, jag bara sitter här och klagar, varför reser jag mig inte upp och gör något åt den här dagen då? jag har planer vänner, jag har planer, Party at Rebbs, yey!

Juni, Juli, Augusti, för vindarna är varma då

Tja, varför inte?

Svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar som du och jag
som tror och hoppas och tänker att nu så nu är det väl
Äntligen våran tur att träffa nån som behandlar oss väl
kyss mig ömt och brutalt sover sked håller hårt både morgon och kväll
Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar
Och om dom bara gav oss chansen
Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag
Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit
Skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av
Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
Och vem vill leva så
Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag
Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon
Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

Jag faller,

I could stay awake just to hear you breathing, Watch you smile while you are sleeping, While you're far away and dreaming, I could spend my life in this sweet surrender, I could stay lost in this moment forever, When every moment spent with you is a moment I treasure, I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep, Cause I'd miss you babe, And I don't wanna miss a thing, Cause even when I dream of you, The sweetest dream would never do, I'd still miss you babe, And I don't wanna miss a thing. Lying close to you, feeling your heart beating, And I'm wondering what you're dreaming, Wondering if it's me you're seeing, And then I kiss your eyes, And thank God we're together, I just wanna stay with you in this moment forever, Forever and ever. And I don't wanna miss one smile, I don't wanna miss one kiss, I just wanna be with you, Right here with you, just like this, Well I just wanna hold you close, And feel your heart so close to mine, And just stay here in this moment, For all the rest of time Yeah (yeah) yeah (yeah) yeah Don't wanna close my eyes Don't wanna fall asleep, yeah I don't wanna miss a thing

Vi

Jag vet att 19/8 är ett speciellt datum, jag bara vet det.

Sönda;

så klart var jag tvungen att sitta uppe till över 00:00. Fast jag bara vill gå och lägga mej och sova hur länge som helst var ja tvungen att sitta och vänta in söndagen, jag skriver historia nu, Söndagen den 17/8-08. Min sista dag på Restaurangen, för evigt, lite vemodigt är det faktiskt, man har ju vart med om ett och annat, saker som ska tas här- och saker som inte ska tas här.... vart ska jag börja?
Så här mycket Pepsi Max som jag har druckit den här sommaren har ingen någonsin förbrukat, jag lovar!Att få bli kallad Turk minst en gång om dagen är inte helt fel, eller?massa nya människor, allt från gubbar som älskar -och hatar flickan med det fina håret, damer som dricker rött vin och vatten, en falcon tack!bråk bakom disken, scheman, pengar, komplimanger, söta pojkar, "du är lätt snyggast här, utan tvekan", hamburgare, nattpromenader, the, cigarettrök(tyvärr)tatueringar, skratt, gråt, hat, städning, betalning, att bränna sig på fingrarna, glada miner, minigolf, öl backar, och mycket annat, men mest av allt kommer jag sakna dom, Özkan, Mustafa, Pontus, Per, Malin, Stefan, Thomas, Roger, Nettan och Åke 

Det här är inte slutet, bara början.

En efterlängtad middag kan man säga;

Dagen började med jobb 09:00, käkade frukost där, mackor, pepsi Max, ännu mer mackor.. not good!
det gick bra med en kort, klart att jag kan springa för två borde det stå på min tröja, och det kan jag.. utan att låta allt för töntig, Jag äger!
fick sedan ett mess av Miss Rewa, "middag i hamnen halv åtta" stod det, jag vart så glad, typ hur mycket? 1000 gånger runt jorden och tillbaka igen, så glad, äntligen ska ja träffa mina underbara tjejkompisar igen, bara snacka, äta gått, må bra!
det är kanske nu jag ska tillägga att jag fyller 18 om två veckor!


Ellinor


00:00

Klockan visar på 00:00 VET FOLK VAD DET BETYDER?

REWA ÄR FUCKING 18 ÅR NU!  Grattis till en av de underbaraste vännerna på jorden, nu kan du hamna i fängelse,lycka till vännen! ps, körkort och krogen är inte fel det heller!


Aa, de blir nog bra det här; 080808

och så var det de här med att uppdatera sig, faktiskt så vill jag bara dela mej till två personer så den ena kan ge den andra en riktig utskällning, för faktiskt, det kan ju finnas folk som läser det jag skriver, som vill veta mer om mej. Ellinor, ta ditt fucking ansvar! (jag skulle aldrig klara att vara berömd) så.. vad är det som har hänt i mitt så otroooligt händelserika liv? Lönen har fixat sig in på kontot, behöver jag säga mer? jag känner mej som en prinsessa som verkligen kan köpa det jag vill Utan att de svider jag kommer aldrig att kunna vara fattig student, men det kommer, det kommer, men man kan väl leva lyxliv på nudlar? eller så flyttar jag till Turkiet, AH! jag har faktiskt lovat att lära mig turkiska, men jag kommer inte lyckas, det jag vet är att Dill betyder Tunga, Servett är en berömd fotbollsspelare och att man ska fråga om Cigaretter inte Cigg- vilket betyder snopp. Saker och ting kan heltplötsligt få en annan mening liksom. Det är väl det som jag behöver veta.. haha
Jag var förövrigt ledig idag, passade på att- trot eller ej- Sola solarium.. vad gör man inte?
Träffade Rebbs, vi käkade på Arena, Kyckling!!
nu ska jag snart sova faktiskt, är grymt trött, jag får ta å skärpa mej! 080808
åh, idag hoppades jag på att Carinas barn skulle födas, hur ballt som helst att vara en 080808, men men det verkar inte så..

REWA

läget?

igår var det party at Rewa´s, klart. hon fyller ju 18 fucking jävla år på lörda, en vecka kvar alltså(:
vi hoppade högt några gånger allt men det var mycket sitta och chilla,
en as najs kväll när jag och gentlemannen André sedan gick hem, as rakt gick vi haha!
var förövrigt ledig idag hur najs som helst, dock väldigt konstigt men det är något som INTE ska tas på bloggen. nu ska man vara social, om 17 dagar börjar skolan, HELF! 

RSS 2.0