En vecka utan bloggande, en otrolig vecka!

Tillbaka till verkligheten!
Efter en helt underbar vecka på Gran Canaria hos farmor och farfar så är man tillbaka, jag och Frida har hunnit med sååå mycket på denna vecka så jag har saker att smälta för flera månader nu!

Det började med att vi skulle åka, upp klockan 03:45 för att komma iväg vit tio över fyra. fy fan! vi var framme vid halv sex och planet skulle gå om två timmar, perfeckt!
Mamma vinkade av oss och vi satte oss på planet, mysigt, på varje stolsrygg satt en liten tv som man kunde kolla på film på, jag checkade in Music and lyrics och simpssons..
Efter fem och en halv timma var vi  entligen framme!
farmor och farfar kom och mötte oss på flygplatsen och vi kramades och satte oss i bilen Arguineguin nästa!
vi solade och åt god mat och packade upp våra saker och på fredagen solade och badade vi på Amadoresstranden, as mysig strand med klart blått vatten och vit sand, mumsigt!
vi åkte in till Puerto Rico på kvällen (Gran Canarias svar på Turkiet) och vi käkade på en fin fin resturang...
Fanns en trevlig prick där vars raggningsreplik var: "Åh, vackra flicka pratar bra svenska, ska vi elska?"
AH!
Lördagen ängnades åt att böska Mogan, en fin hamnstad med söta små hus och på vägen hem stannade vi vid Amfi, den största stranden som jag har sätt och de skönaste människorna på och hade en skön slappar eftermiddag och sedan åt vi mat hemma..
På Söndagen åkte farmor och farfar tidigt för att vara med i en boule tävling, dom vann BTW.
Jag, Frida gick till farmors syster och vi gick till ett hotell och badade och käkade lunch, det hotellet hade en stor pool och två bubbelpooler som man kunde simma in i, ganska oskönt!
på kvällen åkte jag, Frida, farmor, farfar och farmor syster till ett par som dom känner, Lasse fyllde allt 75 och de skulle firas, han bjöd alla på en fin Grekisk (!) resturang och det var jätte mysigt, fick ett glas Champange och det var inte det godaste, fy fan!
På måndagen gick vi i affärer och det inhandlades en hel del, tisdagen var det marknad och där inhandlades det också en hel del, samma gäller onsdagen, sen hade veckan gått,jag och Frida hade så mycket att göra på planet att vi inte tyckte att det hade gått ens två timmar förren det var dax att landa, men så  var de allt, nedanför rulltrapporna stod mamma, åh mamma! jag kan säga nu att jag så gärna vill tillbaka..
Men det är ändå skönt att vara hemma, träffade en hel bunt med vänner i och efter skolan så det var trevligt och det var då det slog mig, jag trodde inte att de skulle komma, men.. Borta bra med hemma bäst!

Jaaa.. nu höll ja ju på att glömma de viktigaste, Victoriassecret bikinin har kommit! hur fin som hellst!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0