10-10-15

I morse när jag vaknade fick jag panik. Min dator hade laddat ur och när jag startade den så var det fel bakgrundsbild och alla bilder, musik och allt annat var borta. HJÄLP! Men som tur är så startade jag om den och då funkade det fint. Jag fick nog hjärtklappning där ett tag att min babydator hade gått sönder!

Jag har haft en super mysig dag idag med Yvanna. Vi fikade på string, killarna i kassan flirtade som satan. Jag fick mer en chock av huuur mycket de raggade än att det ens raggade. Herre!
Efter string gick vi vidare till stadsmissionen och lite här och där. Fikade i skrapan och hann precis inte till Efva attling. Klockan hade blivit för mycket.
Yvanna hann med tåget hem och jag satte mig på bussen och har varit hemma en stund nu. Fryser. Satte igång spisen för att få lite värme, nu är det BASTU! jag gillare. Typ 25. Pappa skulle hata de!
Näe nu blire Idol.

LOVE





Denna bild är inte rättvis. Yvanna är mitt vittne. Himlen är klarrosa, lamporna lyser starkt i olika färger och atmosfären är fantastisk. Så här blev de på bild. Schysst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0