Torsdagen

Frida (Lillasyster) sov hos mig onsdag till torsdag, vi sover alltid sjukt bra tillsammans, vaknar inte av minsta lilla inte ens när Markus ringde nio (!) gånger på natten.
Vi rörde inte en min, fett med sov haha!

Frida och jag gick lite i affärer på förmiddagen och jag köpte fina tallrikar och en väska.
Sedan mötte vi upp mamma och pappa för lunch.
 Åt goda köttbullar och åkte sedan till SÖS. Dags för första strålningen.. Vi fick inte följa med in så vi satt kvar i det gigantiska väntrummet och det var några till där som också väntade på folk och alla satt och kollade på skidvm.
Jag tycker att det är så fantastiskt att människor från så olika ställen kan få värsta sammanhållningen bara av att man kollar på skidor. Svenskar, det är vad vi är!
strålningen gick bra och nu är det inte långt kvar till att mamma har gjort alla sina "tre saker". Cellgifter, operation och nu strålning.

Håret håller på att komma tillbaka och hon ska snart färga det blont. Hon har tänkt sig en Marie Fredriksson Look med jätteblont hår och pilotsolglasögon. Det är min mamma det!

Allt har gått så fort, men det är snart över och nu väntar en otrolig sommar som startar med en tripp till Barcelona. Hurra!

Kommentarer
Postat av: Yvanna

<3 Looken kommer vara grym :)

2011-03-12 @ 22:56:30
URL: http://movingstandingstill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0