Inte lika roligt.

Jag kom att tänka på en sak.
När man bor i Nynäshamn kan man driva med allt där. Det är roligt. Det är roligt att minsta lilla grej kommer stoppa pressarna till Nynäsposten och skapa rubriker. diskmedel i fontänen, fyrverkerier i centrum, ett omaka par som håller handen och en alldeles för full lärarer och skvaller. Skvaller!

Jag ville försöka driva med det här i Stockholm också. Men det går liksom inte, det blir inte lika kul. Diskmedel i fontänen, den som alla alltid badar i då eller? njaa.. Rubriker i "Vi på kungsholmen" nja.. det står bara om barnvagnar, ränta och vilken bank man ska använda för att spara mest av sina miljoner. Njaa.. omaka par? haha! ja kan med glädje dela ut en liten slant varje gång jag ser ett maka par här. Full lärare? här snackar vi påtänd lärare som köper prostituerade. Skvaller? Snälla! de finns en blogg som heter gossip. Behöver jag säga mer?
 
Ändå, ändå.. Älskar jag båda städerna. Älskar, inte gillar. 
de har sin charm i smått och stort.

Nä nu är det dags att sova. I morgon ska jag köpa en ansiktsmask. Har somnat allt för många gånger med kladdigt smink kvar. Jätte bra för ansiktet. Nej!

Godnatt  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0