Hej bloggen, saknat mig?

När  jag var liten och man fortfarande använde kameror med rullar som man skickade in för att framkalla kunde det hända att det innehöll två julaftnar, en påsk, Fridas födelsedag och min födelsedag på samma rulle. Det känns som att detta inlägg kommer att vara ungefär samma.
Julafton, Nyår, Vänner, Familj och allt annat där emellan blandat med lite bilder och party. Nu kör vi.

Åkte ner till Nynäs den 22 december. Pappa kom och hämtade mig på jobbet och jag hade en skön slappar kväll både den 22 och 23. Vi hade en lugn jul hemma eftersom mamma hade fått sin (sista!) behandling på tisdagen och hon mådde såklart som sämst precis runt jul.
Fick massor med fina julklappar! Jag jobbade den 25, slängde mig på tåget ner till Nynäs igen och gick på hemvändarkväll på oldbell. Det var super!
det var så skönt att vara ledig lite och extra kul var det ju att Frida var hemma!!
Vi åt en jätte trevlig nyårsmiddag hos Rewa och festade sedan vidare på trehörningen. Började jobba igen och Frida åkte till baka till USA. Yvanna hade lov i tre veckor så vi hängde några kvällar och det var supermysigt. I helgen käkade jag, Rebbs och Rewa på havsbadet. Alltså herre guuuud vilken god mat! vi drack super goda margaritas och det var en super kväll som avslutades hos Adam och Whålis.
Nu da?
dags att sticka iväg att jobba snart. Kväll 16- 22.
på fredag ska mamma opereras, hon har avslutat sin cellgifts-behandling och har inga tumörer kvar. Hon har fått tillbaka håret lite grann. Det växer typ varje dag känns det som säger hon. Det känns bra.. Tänk att det snart är liksom över på något sätt. Känns fint måste jag säga!
Så.. jag tror att i´m back!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0