Åka pendeltåg.. jag är en loser baby, jag har inget körkort

Sååå.. Pelle och co hämtade mig vid nio i morse. Glada var dom också, jag var mest morgontrött!
Vi åkte till Trosa och gick på marknaden med mamma, lillasyster och Eva. Det var mysigt och jag kom ihåg så mycket som vi hade varit med om på denna marknad tidigare år.
 När Frida sprang iväg och när vi äntligen hittade henne tittandes på leksaker förstås rykte hon bara lite på axlarna och sa: Vadå borta? jag står ju här!.
 Eller den gången som de stod en GRIS på vägen hem till mormor och morfar från marknaden, herre. Jag blev as rädd..
 kanske är det de som gör att jag ogärna äter gris, jag tänker på stackarn som stod där helt själv. Idag käkade vi munkar, hamburgare, godis och annat. självklart gick och gick och gick vi också. Frida och jag hittade jätte fina väskor i mocca och jag köpte en ny skinnplånbok i mindre storlek så man kan sluta klaga på min stora plånbok haha..
Jag tog sedan bussen från Trosa till Södertälje hamn. Därifrån pendeltåget till Söder och därifrån bussen hem.. HUA!
Nu håller jag på att fixa iordning mig för kvällen. Vi ska fira lite på Freja. Frida ska äntligen få åka till USA och jag har inte sett den baben så glad på länge.
Hoppas hoppas hoppas att det blir en lyckad kväll, men hon brukar vara rätt bra på att annordna sådana den där gullisen. Yeah nu blev jag peppad. Forevva and evvvaaaaaaa... jaja.
over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0