LA TORTURA

Jobbade till nio idag,
 var helt slut den sista timmen, ville bara åka hem och sova! vill ta fram balkongmöblerna men vågade inte gå ner i källaren när jag kom hem ikväll..
konstigt, vem fan vill gå ner i den där fritzel- källaren klockan halv tio på kvällen?!
ja ja, kollade precis på Bella och Tyra showen och jag vet fortfarande inte vad jag ska säga. Kul att Katrin katten var med, jag gillar henne konstigt nog. Lika konstigt som jag gillar Gynning, Jackie Frem och Josefine Craford också, vilka är dom liksom, egentligen?

Gårdagen da?
 var väldigt väldigt lyckad! Hittade hem till Emma som bodde i en underbar lägenhet med asmysig sovalkov och hon hade även överblivna tänder i en låda. Hua!
Sedan åkte vi iväg till Pilot, träffade några killar på vägen som undrade om vi skulle med till pilot och vi kunde äga sönder dom med att säga att det minsann var studentskiva där och självklart skulle vi dit! (ja, de är divan i mig som kommer fram nu igen)
 somnade på soffan och Frida knaprade på kycklinglår. Allt var i sin ordning.

Imorgon ska vi till Sebastian som fyller 20 kommer bli fiiiint, dock börjar jag jobba elva imorgon och slutar sju så jag får anlända sent, men men.. bättre sent än aldrig och fint folk kommer alltid sist.. Sådär ja, nu fick jag till hela två stycken raka höger i en mening. Vad säger ni om de?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0