En landsman var på besök i butiken idag

Söndagen har sett ut som de flesta andra söndagar. Vaknat, ätit flingor, fixat lite hemma, kanske någon promenad och sedan jobb.
 Sluta åtta och promenad hem. Köpte med mig kalkon, bagels, philadelphia en riesen- påse och lite silvriga burkar hem och nu sitter jag i soffan och kollar på Wallander, känns som att de här avsnittet talar till mig. Handlar om illegal flyktingsmuggling och olika religioner.
 Näe nu börjar de igen!

Måste berätta om en kund som va inne idag. Han hyrde film, köpte godis och en coca- cola. Precis som alla andra. Men, jag säger men..
 Han fumlade och tappade pengarna, fattade inte att filmen är låst med ett larm som är väldigt synligt och sedan när han förvånat inte förstod hur jag kunde sköta kassan med hjälp av en dator undrade jag om han kanske var från landet?
-Näe, sa han. -Nynäshamn! sedan lyfte han upp colan högt i luften och sa skål och sedan gick han. Hade jag fått tänka några sekunder till hade jag kommit på de själv.
 Jag kunde bara höra en Rewa som sa Jahaaaaa i mitt huvud.
Jag var tvungen att skratta lite för mig själv och sedan gå tillbaka till mitt jobb. Men herre! är de så vi är vi Nynäshamnare?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0