Stockholm i mitt hjärta

Nu har jag bott min första vecka i lägenheten. Det känns bra, inte nog med att jag lever på kräm och mjölk (jordgubb) jag kan sova en helt timme längre på morgonene när jag ska till praktiken, Bara att gå upp fem, det är inte fy skam!
Men nu är jag hemma. Hemma i Nynäshamn. Det första jag lade märket till är att stadsbussen 854 faktiskt går en gång i halvtimmen, när jag blev as arg för att jag missade min buss; 1: an och var tvungen att vänta fem minuter till nästa i torsdags. Ha ha!!
Internettet krånglar hemma hos mig, så jag får ockupera mammas dator när jag kommer hit. Perfa! någon som är bra på Internet?!?!!
Snart har tjejerna vart hos mig allihopa, bara Y kvar. Den har fått godkänt från tre av fyra så nu gäller det att den sköter sig när Y är på besök också, men de fixar den, den är ju min!
Jobbade igår, lite segt när vi inte har någon som spelar eller så, musiken suger som kommer ut ur högtalarna och vi hade faktiskt gäster som klagade, men jag klagade mest. Illa!
Kanske blir det telegrafen ikväll, vi får se får se får se!
Det här är Ellis som signar ut slut
PS, nämnde jag att det bara är tre veckor kvar på praktiken nu? tre fucking veckor!!

Kommentarer
Postat av: Y

Va!? Bara jag kvar? Fy skäms. I'm a busy woman. Jag ska dit! Jag ska! Snart! Tjejkväll i lägenheten eller något! :D Puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0