Söndag

och så var helgen över, jag måste säga att det går grymt fort, snart dansar vi kring midsommarstången hos farmor och farfar med kusinerna. Då har vi tagit studenten redan, vi har gjort det som man längtar till men ändå inte.. hur kommer det egentligen gå?
Ibland vill jag bara förverkliga drömmen om en egen bar vid havet på en ö någon stans, ett varmt land med palmer, vit strand, fina människor och så jag, eller Vi.
Jag vill ha mina vänner där. Jag är zero utan dom. så är det.
Tillbaka till drömmen.
En strand med palmer och vit sand. En bar som jag har fixat, en Sverigeflagga på toppen och så mycket drinkar, hög musik, dans och sova på dagarna och vara vaken på nätterna. Då tror jag att jag skulle trivas, det får vara min dröm. Stället skulle prydas med hängmattor, ljus, konstiga saker som jag har hittat, saker från Sveriga och på natten skulle vi sätta facklor i sanden så man såg vart vi var någonstans. Folk skulle älska mitt ställe, komma dit för att bara ta en öl. Det är det som jag någon gång i livet ska komma till. Jag har min restaurang nu, men va fan.. vad har den att komma med?
Nu ska jag ta mig i kragen och tänka till, vad vill jag, ska jag rädda eller sätta guldkant på människors liv?
Kan man göra båda?

Kommentarer
Postat av: Yvve

Jag gillar din dröm.. Får jag drömma med? :) När du har den där baren då kommer jag på besök och dansar gärnet! Det kan jag lova!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0