Idoler

När jag var liten var mina idoler Spice Girls, de var coola. Tjejer som gjorde lite som de ville. Så skulle jag bli hade jag bestämt. Göra lite som jag ville.
nu på senare dagar jag har alltid suckat när jag har tänkt på idoler eller förebilder. Mamma och pappa brukar jag slänga ur mig, för de har gjort mig till den jag är. Lite tråkigt men det är så det är liksom.
Sen kom jag på att det måste vara människor som kan utföra stordåd som är mina förebilder. Folk som lyckas, lyckas manipulera stora grupper att tycka och tänka som dom,
Folk som politiker, forskare, en del lärare, hitler, stalin och andra.
Inte just vad de har gjort, utan för att de lyckades manipulera folk till att tycka som de.
Som Hitler. En sådan talare skulle jag också vilja vara, fast jag skulle få folk att tänka på klimatet och miljön. Okej bort från ämnet.
Men man måste ju ha idoler. Det är roligt.
Min idol är Kat von D.
Som tatuerar, flyttade från sin man i LA för att tatuera i Miami, som sedan flyttade tillbaka och öppnade sin egna studio i LA hon som ocks. En tjej som det går bra för, har framgång och som inte låter någon säta sig på henne. Hon står också och poserar med en text som hellre naken än päls Sån vill jag också vara, det kanske är därför hon är min idol?


The end


Kommentarer
Postat av: Y

Yäääh! Jag gillare. Tja, förutom Hitler. Han va pucko ;) Haha!

Postat av: Y

Ps. Va coolt hjärta hon har på fingert!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0