I´m a crazy person

Praktiken är bara possitivt än så länge, finns mycket att göra, jag känner mig välkommen och kan styra och ställa lite som jag vill, jag erkänner, jag spelar ganska mycket på att jag bor långt bort och pendlar (precis som någon annan, eller vad säger ni op?) men som tur är överdriver jag inte, jag känner mig as cool när jag vandrar omkring på sjukhuset med mina kläder, nycklar, anteckingar och så klart kortet som visar att jag får vara där (:
idag har jag fått vara med om mycket.. personer som kommit och gått, ronder med läkaren, patienter i korridoren, sprutor, b-glukos prover och drenage borttagning.
Jag säger inte att jag jublar när jag går upp på morgonen men jag gråter inte heller.
Idag passade jag på att på lunchen utforska stället lite, jag är högst upp på huset så det var en del våningar under mig att besöka och jag kan säga att jag känner mig stolt sen när jag, just jag.. Svänger in på korridoren "Kirurg" för att komma till mitt hem, jag gillare, jag göre!
Mina vänner hänger på B..... B = barn. Tur att de hamnade där de ville och jag där jag ville, lite äldre personer, för det gillar ju jag konstaterade jag och Matilda idag, hmm...
Fritiden har jag ju fortfarande kvar, jag tycker att Märit har skrämt upp oss lite för mycket inför detta, eller är det bara vi som pallar trycket som ingen annan?
jag längtar till att Lena kommer och besöker oss. Jag ska visa henne allt jag kan, att jag är grym. As grym, eller som vi nu konstaterat.
GALEN

Kommentarer
Postat av: R

Vart tog du vägen idag?

2009-01-13 @ 20:52:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0