En dag som denna, är det då man vill byta ut sitt liv?

Så vad hände idag? nada, studiebesöket på sjukgymnastiken här i Nynäshamn blev tråkigare än vad vi hade tänkt oss, vi såg framför oss hur vi fick prova hjälpmedel, göra övningar och annat kul, men istället blev vi förda till ett rum, även kallt stora konferensrummet, där fick vi sitta och lyssna, jag deltog lite, på en föreläsning om Rehabilitering
Jag svimmade nästan, såå booooring!
Jag kunde dessutom inte sluta reta mig på att hon kallade oss för hemtjänsten.
"Ja, sen kommer ni in i bilden, som hem-tjänstpersonal" Hem-tjänstpersonal in my as säger jag bara, ingen i min klass, verkligen ingen ´kommer jobba med ett sådant meningslöst och tråkigt arbete, INGEN!
jag fick damp, men jag lugnande mig tog mina damptabletter och sen var det lugnt Vi tycket dessutom att det kändes som att gå till en gaskammare när man gick till rummet, Fy fan.
I pausen tog vi oss ut på Sjukhusets enorma altan, vi tittade på huset som Y bor i och kunde konstatera att där på andra sidan låg Jannis, en fika hade suttit himla bra den dagen, fy fan va ja är bitter!
Efter detta blev det E(ro)tik och livsfrågor, fick höra de mest sjukaste av Lena, hon hade lämnat in Historiaarbetet tjugo minuter över tolv eftersom hon inte han till skolan innan pga studiebesöket, läraren tittar lite konstigt på henne och säger att hon ska fundera på om hon ska läsa det eller inte, det var ju tjugo minuter för senat!
HALLÅ!
finns det inte någon lag som säger att man inte kan sätta deadlines på uppgifter, ge mej den lagen NU! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0