Sommarlov,

Och jag tror på allt,



Klöver sju är ett tecken om att du ska få en gåva eller en arvedel. Visserligen av mindre sort, men i alla fall till din fördel. Kortet talar om att det kan ha med lantlig miljö att göra och du syns mer skina som en sol än gråta, så det måste vara en fin gåva/arvedel. Romantikens charmigaste val ska vara du och är det så att du har lyckan att ha ett annat hjärtekort med bland dina tre kort så är kärleken både förnyande och ljuvligt sann och rar. Låt dig få njuta av kärlekens sötma. Kortet talar om att bröllopsklockor ringer i din väg och har du lyckan med dig och vill så kan det vara för dig de ringer. Vänner dras till dig och de finner dig vara både spännande och härligt glad med de bästa av idéer och ett härligt humoristiskt sinne.


Astro, vem passar du bäst med?
Jungfrun ca 23/8-22/9 passar bäst med Oxen ca 20/4-20/5
Ni passar utmärkt för varandra. Eftersom ni bägge är födda i jordtecken, så har ni en del gemensamt. Ni är bägge ganska förnuftiga och tänker med plånboken, särskilt när det gäller relationer. Ingen av er är direkt partyglad, så ni makar ihop er i TV-soffan direkt från första dejten. Ni balanserar upp varandra och behöver inte göra listor över hushållssysslor. Ni samarbetar mycket bra. Oxen är mer inriktad på erotik och har mer fantasi. Jungfrun kan vara den som blir kylig av och till. Det här är en relation som varar länge.

Månads horoskop
Jungfrun

24 augusti-22 september


Detaljfixering är en sida hos dig som kan framkalla irritation på jobbet och hos dina närmaste ett tag framöver. Merkurius som är din planet står just nu i aspekt till Uranus. Det gör att du blir osäker inför att möta nya och ovana situationer. När du inte hinner med att förstå direkt försvarar du dig genom att i stället försöka hitta fel för att avleda uppmärksamheten. Koppla av med din käraste och njut av tillvaron i avvaktan på att aspekten klingar av.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0