Det här är historien om min mobil;

En sommarkväll i Augusti hade jag haft min gamla mobil så pass länge att mitt abonnemang hade gått ut. Jag satt där hemma hos Y och hade ingen telefon, ingen uppkoppling, nada!
jag fick till och med springa ner till jobbet och skriva ned mitt hemnummer på en lapp om de behövde få tag på mig, snäll som jag är!
redan nästa dag gick jag och mamma till expert för att fixa en ny liten lur. Jag hade redan kollat ut vilken mobil jag ville ha och med Adam och tjejernas godkännande kändes det bra, okey liksom.
Jag anade inget först, men sen visade det sig att jag hade fått helvetesmobilen!
Den rackarn stängde av sig när jag var ute, sa att sim kortet har inaktivt och vägrade fungera, tillslut fick jag nog och lämnade in skiten, den skickades iväg i tre veckor och kom tillbaka med samma fel, jag fick lämna in den igen!
men det slutar inte där. En tredje gång skickades den in och nu efter två veckor har jag fått tillbaka en, enligt dom ny telefon. Idag, tisdagen den 9 December sa jag farväl till luren för alltid. Efter att den "nya" telefonen också fick nog åkte jag och pappa ner till Expert, pappa dampade och nu har jag en lånetelefon och om ca en vecka kommer jag kunna gå ner till expert och få en ny, helt ny telefon.
Stackars er som tror att jag kommer välja en ny Sony Ericsson, nej du, det blir en Nokia.


Kommentarer
Postat av: Y

Åh stackare.. men snart har du en som funkar i alla fall! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0