Söndag,

jag tycker om helger, det är något speciellt med dom, hmm.. kan de vara att man är ledig? jo, de är det nog..
dagen igår spenderades med fika, shopping och film tittande.
jag sov hos Rebbs fre till lör och när jag kom hem ringde Rewa följde med henne ner till centrum och hon köpte en as snygg klänning medans jag äntligen kom ihåg att köpa nya Vita skosnören, gick hem till mig och jag han med en duch och klädbyte, tack till Rews att du orkade vänta.
Köpte lunch och fika och cyklade hem till Rewa, Frida och Yvanna kom dit och vi fikade och solade, man lucktade solarium när man kom hem, det är så det ska vara!
på kvällen cyklade vi hem till John, mötte upp girlsen vid Willys och shoppade chokladpudding och sen åkte vi vidare, det kändes surt att en del drog vidare till TG medans vi andra fick vara hemma och titta på livet är en schlager, men den filmen var bra den med (inga sura miner, idag är det precis fyra månader kvar!)
cyklade hem med Yvanna och Rebbs och sen slocknade jag, en bra lörda.. by the way, Frida är på Rhodos nu, fy fan va sköööönt! hon frågade igår om det var något som jag ville ha och jag svarade härligt, tjaa.. varför inte en grek? sen ångrade jag mig!
nu ska de pluggas hoppas jag, får se hur det blir med de där,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0