Estetarnas dag!

Idag fick vi Omvårdnadselever ta ledigt från två lektioner för att kolla på (enligt våran huvudrektor, skolans stolthet) och vist är dom det, våra kära estetare, ush vad ja kommer att ångra att jag just skrev detta, haha


Vi tog oss ned till Vågen och kollade först på 12:00 föreställningen som va magisk med alla fin, fina sånger och danser, ESTETARE!
Efter det blev det en titt på alla bildares konstverk, jag förstår inte hur människor kan göra sådanna saker som dom hade gjort, bra där! (extra ***** till Julia som hade gjort den grymmaste tavlan ever!)
sedan smet vi in på 14:00 föreställningen som egentligen var full men va fan, fem Op:are kan väl inte ställa till med så mycket!?
Rebbs gjorde Björn Gustafsson, what is love  som bara ÄGDE! och Yvanna hade gjort den snyggaste dansen! hon ägde också alla by the way, ni äger tillsammans, och en ännu bättre grej, Det är MINA vänner vi skackar om här, yeees!
mellan detta han ja och Rewa köpa en glass och åt den på Banantorget, Nynäshamns svar på Medborgarplatsen, i en mycket liten tappning, bra bra bra
Nu är det dax för tårta,
stay cool

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0