Vänner med fantasi

Vaknade på lördagen med ett leende på läpprna, idag ska jag och Frida åka och shoppa.
En väska och ett par örhängen var spikat, men dagen skulle bli en aning annorlunde än vad jag hade tänkt mej.

Frida ringer på dörren vid tio i tio, hon står där med mjukisar och mössa, det första jag tänker (ytligt), ska hon ha på sig de där?
usch, jag skäms när jag tänker på det!, utan att fatta ett dugg sitter jag i Fridas bil med en halsduk för ögonen, oh herregud tänker jag, vad är det som händer?
Efter ett tag stannar bilen, och det känns som att vi går i en evighet och kommer tillslut fram till vattnet vid ringvägen, när jag får se vad de har gjort vet jag inte vad jag ska ta vägen, där på klipporna finns en koja, i den, med tända ljus kakor, varmchoklad och mackor sitter Yvanna, Carro och Rebbs, snacka om grundlurad!

efter en härlig frukost kommer Fridas mamma och hämtar oss och vi får skjuts ner till centrum, ännu mer te och choklad på cafét. Yvanna fick uselt skum, men de var glada miner iallafall, jag hade blivit grundlurad!

På eftermiddagen börjar jag titta på film men farmor och farfar, efter en stund (en timma och tio minuter), då var klockan runt tjugo i åtta, säger farfar, det vore gott med pizza!
visst!, farmor och Lillasyster börjar ta på sig jeans och sminkar sig lite, jag tänker men vaddå?, det här är ju Nynäshamn, man kan se ut som man vill!?
Ta på dig jeans, det är det ända som Lillasyster säger på hela tiden, ockej, puckounge, tänker jag!
Vi tar en sväng och efter en stund säger farfar i bilen, du kan väll visa vart Frida bor, där i närheten har vi en bekant som vi ska hälsa på en snabbis, ockej tänker jag och färden går mot Estö.
Utanför Fridas hus stannar farfar och farmor säger, jaha Ellen, här ska du kliva av!
va!, det är ju mörkt i hela huset och Frida är ju inte hemma!
jag trodde att de skojade eftersom att jag hade blivit lurad på morgonen, men ack så fel jag hade!
på dörren satt en lapp men välkommen in!.
En slinga av ljus stod och den ledde mot Fridas alltan, (te drickar altanen) där satt dom, igen.
Frida, Rewa, Yvanna, Rebbs, Carro
och vad ska man säga nu!?, helt stum och jag har aldrig skakat så mycket i mitt liv!
att dom gör så här, bara för mej vad de jag tänkte precis när jag såg vad de hade gjort!, men de kom ju flera människor, de tre musketörerna haha
Richard, Anton, Erik
En härlig midda blev de, med indisk kyckling och kladdkaka med varma hallon! yeha!
Men alla höll på att smyga iväg hela tiden och jag fick inte gå och titta på matrummsbordet, men nu har jag sett den, en tröja med deras namn på, saker som har med dem att göra och vad vi har haft för oss, och som sagt, tröjan blev som den blev. Det bara bläv så!
Vi flyttade ner till Fridas källare, där var de singstar tävling, och jag måste medge att det var npg de roligaste jag någonsin varit med om, Alla var så ägande och Richard var ganska brá.
Allt avslutades runt fyra tiden på morgonen och med värk i ögonen kan jag bara säga ett helt underbart och starkt menande Tack.

(kort förklaring: den 27 Augusti fyllde jag 17 och har inte haft tid att fixa en egen fest)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0