Rebecca kom över på en kopp tvspel

När man är ett gäng tjejor på sissodär 17 år tror alla att man sitter och dricker the, pratar i telefonen eller shoppar. det är det man gör. det man lever för, haha, då är INTE vi normala!!
Rebecca kom hit en sväng ikväll, vi hade inte så mycket för oss så vi körde en omgång tvspel, Yes!! fy fan va dåliga vi var (speciellt Rebecca haha) men vi kom igenom det, eller? visserligen hade vi Frida med oss i telefonen men hon var lika brá på spelet som oss, om hon ens fattade att vi spelade tv-spel haha va snurrigt de kan bli:)
men nu har superwomhén åkt, inget mer tv-spel lilla turen hon hade att robert saknade sin väska så mycket så att han och anton var tvungna att åka hit och hämta den, annars hade lilla Rebecca vart tvungen att gå, stackare. vi (vi? vilka vi, undra om ja börjar bli skitzo) tyckte synd om dej, men inte längre;)

och i förrgår var det julafton, kameran satt fint i handen när jag öppnade paketet, yees!! trodde inte mamma och pappa skulle köpa en kamera till mej, jag som tar sönder allt, ja de e sant, kontrollfreaekt Ellinor tabbar sig mer än gärna, men så är det, det man får leva med. kuul

dax att sova, shopping i morn.. om man får med familjen den kanske har fastnat hos familjen W!? då är ja allt själv.. Yees!!
tjingelling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0