Rebecca kom över på en kopp tvspel

När man är ett gäng tjejor på sissodär 17 år tror alla att man sitter och dricker the, pratar i telefonen eller shoppar. det är det man gör. det man lever för, haha, då är INTE vi normala!!
Rebecca kom hit en sväng ikväll, vi hade inte så mycket för oss så vi körde en omgång tvspel, Yes!! fy fan va dåliga vi var (speciellt Rebecca haha) men vi kom igenom det, eller? visserligen hade vi Frida med oss i telefonen men hon var lika brá på spelet som oss, om hon ens fattade att vi spelade tv-spel haha va snurrigt de kan bli:)
men nu har superwomhén åkt, inget mer tv-spel lilla turen hon hade att robert saknade sin väska så mycket så att han och anton var tvungna att åka hit och hämta den, annars hade lilla Rebecca vart tvungen att gå, stackare. vi (vi? vilka vi, undra om ja börjar bli skitzo) tyckte synd om dej, men inte längre;)

och i förrgår var det julafton, kameran satt fint i handen när jag öppnade paketet, yees!! trodde inte mamma och pappa skulle köpa en kamera till mej, jag som tar sönder allt, ja de e sant, kontrollfreaekt Ellinor tabbar sig mer än gärna, men så är det, det man får leva med. kuul

dax att sova, shopping i morn.. om man får med familjen den kanske har fastnat hos familjen W!? då är ja allt själv.. Yees!!
tjingelling


finns tomten?

Yey, idag är det den 23/12, i morgon är det julafton (firas detta år med familjen Wahlberg) idag fyller Carro 17 man gillar den här dagen, inte älskar, men gillar, och eftersom att carro den gamla djurgårdaren fyller år idag får man väl slänga in en present, Grattis Carro!!

i en klass frågar läraren vad barnens pappor jobbar som. Alla barn svarar att dom e brandmän, elektriker osv. men när läraren frågar Oskar ser han förtvivlad ut å svarar: Min pappa e strippa på en bög klubb och låter andra män ta på honom och sätta på honom. läraren blir bestört och säger att det är rast. Hon tar Oskar lite avsides och säger: varför sa du så? Din pappa är väll inte strippa? Han svarar: nej men det är så pinsamt och säga att han spelar Fotboll i Aik! .

var hos mormor och morfar igår, där var det släkthögar i massor, Mormor och morfar, moster Eva och farfar (som vi dock inte såg på hela dagen, höll på med något viktigare än sina barnbarn, men de struntar jag i nu). Kusinerna Pierre (med flickvän, Linda) Pelle, Celine och Chris.. Morbror Jan och Moster Annika.. och en egen hög med hundar, Majsis, Kalle, Noomi och Meizie.
I morgon är det den dagen då alla barns ögon tindrar, liksom snön ska göra! får se hur det blir med det.. mamma håller på med att prassla med julklappspapper där nere, pappa sover i soffan och jag har försvunnit upp och sitter i min blogg-värd, en mysig familj, haha
nu ska de göras nytta Godjul alla sköna människor, och ännu en gång, Grattis Carro.
Chilly 

I går var det myys!

Igår var det tisdag, i vanliga fall var det träning för mina kära volleyboll-vänner men igår hade Michis och Matilda fixat taco-kväll hos Michis, suuuper mysigt!!
det blev taco i massor, volleyfilmer och skratt i massor! synd att Natta och Carro inte kunde komma bara, men men nästa gång!! för då är det hemma hos Johan.. (haha)
snart är det skolan,. idag ska det bakas pepparkakor och lussebullar! yeees :D:D
Rewa skickar låtar som aldrig förr. det här kommer att bli bra!
tjingeling

Umbr(ella)


Lillasyster-Umbrella

Lucia

Igår var det som sagt Lucia. en underbar högtid. speciellt för oss som bor i Nynäshamn och som får se det fina Luciatåget genom hela staden på hästar. Underbart!! flyttade hit för tretton år sedan och har aldrig missat det, inte en endaste gång!
igår var det så klart dax igen! denna gång hade jag en Lillasyster uppflugen på en hästa och en av mina bästa vänner som tärna i vagnen, underbart!
efter att ha gått iskolan satte sig jag. Frida och Rewa på bussen och hoppade av i centrum för att köpa fika, det slutade med att vi kom hem med en grillad-kyckling, bröd, lussebullar och en flaska glögg
Frida och Rewa fixade glöggen bara dom två och efter en stund var flaskan slut, de hade delat på en hel flaska glögg! hej magont!
Frida gnagde på kycklingen som en råtta och jag drack julmust. kul!
Sedan gick vi ut för att se tåget, stod och frös i ca 20 minuter sen kom dom där i backen!! underbart
vi gick med dom ner till centrum och där träffade vi Anton och Emil, Vi gick hem till Frida och tog en snabbisfika, (Halsade i oss te på tio minuter) sedan tittade vi på fiin lucia-sång och sen kom man hem, kollade på slutet av Bonde söker fru, underbart program det där!
Underbart


Måndag- behöver jag säga mer?

Jag har alltid haft en grej med att alltid minst sova åtta timmar. Jag följer mitt schema rätt bra men ibland blir det vissa avvikelser (haha, oh god). Har precis smittat mamma med min gulliga förkylning, och som sagt, god bye åtta timmar, inte nog med att jag skulle gå upp vid halv åtta, som nu för tiden är tidigt eftersom att varje dag skriks det SOVMORGON!! skulle upp halv åtta och mamma hostade på fint i går natt, somnade runt två halv tre tiden och skulle som sagt upp halv åtta! Grattis till mig! eller?

när klockan ringde i morse höll jag på att dö! men upp skulle man, körde på mjukisar och o-fixat hår till 1000 och sedan var det  bara att beta igenom dagen, MedicinskGrundkurs, Arbetsmiljö och säkerhet, svenska och Alternativ medicin, var hemma vid kvart över fyra och pappa gjorde den godaste köttfärssåsen på riktigt länge!! nu är den precis topad med lite Ben&Jerry´s, och i morgon börjar jag mitt "nya liv" inget godis, men Coca-Cola light.
Skridskor är det i morgon, yes med mina benhinnor, som för övrigt har försämmrats, kommer jag inte kunna gå på hela veckan, fast som om jag har kunnat göra det innan.

Jag, Rewa och Matilda kunde inte sluta skratta idag på lektionen när våran lärare berättade om att man måste ha lapp med sig från förälder/målsman om man vill stanna kvar inne i stan på fredag, skolan har något ansvar, (att skolan har något ansvar för en märkar man dock inte, de kanske skäms över en Op klass som oss?) PATETISKT!



En lördagskväll

Pappa ville som sagt ha hjälp med våra fönster, gick bra det där iallfall. Efter en stund kom jag fram till att jag inte pallade bowla, hade hemma kväll med mig själv i stället, låter tråkigt jag vet, men va fan ibland är det riktigt skönt att bara få vara hemma själv, äta det man vill och se det man själv vill på tv, för hur ofta händer det med en lillasyster som är hästfreak och en pappa som hatar allt som bara tittar på saker som har med bilar, motorer, poliser, motorcyklar och görabortsig grejer att göra?
Äntligen hade jag min chans! femman visade så klart den dåliga översättnigen "Tonårsliv" (Confessions of a Teenage Drama Queen) bra film det där. Har dock sett den för många gånger:)
Mamma hade fixat mysig middag till mig, sjuklingen, Icas egen cesarsallad och kyckling med lite potatissallad, underbart och som alltid, Ben & Jerry´s Peace of cake! underbar med jordgubbar och cheesecake bitar!
Efter typ tre fjärdedelar av filmen ringer lillasyster. "Kan inte du komma och möta mig?" Filmen är snart slut men vad gör man inte för lillasyster. haha kommer precis hem till eftertexten, men vad gjorde det? jag viste ju hur den skulle sluta!
Efter en stund kommer mamma hem också dax för te!
Nu har man hamnat här och jag måste medge att jag måste anstränga mig för att skriva det här sista för jag håller på att somna, i morgon (idag) kröns lucian och det är "värsta grejen" i centrum yey!!
Time for bed Tjingelling

Snacka om att inte ha något annat för sig

Fortsätter med mitt sjuk-lidande nu är det mina vänner som inte sitter säkert, haha
Enjoy!

Frida-  Jag hade sex med en tant för att jag är sämst på bortförklaringar
Rebecca- Jag hade sex med en fjortiz för att jag vill och jag kunde inte hålla mig
Rewa- Jag drog en joint med en hypokondriker för att jag kommer att dö innom ett halvår
Yvanna- Jag sög av Michael Jacksson för att jag hade abstinens besvär
Carro- Jag älskar en utväcklings störd för att jag hade abstinens besvär




Jag brukar inte, men den här gången kom det allt en tår.


Daniel Karlsson- Imagine <3

Lördag, veckans höjdpunkt! eller?

Hade planerat att åka in till stan i dag med Frida, men som sagt, att ta saker för givet går inte, klart att jag inte hade blivit frisk! så nu är jag tillbaka i alvedon, nässpray och apelsiner! Pappa har förövrigt fått för sig att jag är pigg nog att hjälpa honom byta fönster i vardagsrummet, ok ett hade jag säkert kunnat klara men nu snacar vi tre stycken. Fy fan, men man är iallafall expert på fönster nu.
Skulle senare med familjen och Maria, Peter, Jowa och Carl-pedal och bowla  men jag får stanna hemma. Ok det gör mig inte SÅ mycket måste vara helfrisk i morgon när Rebecca får reda på om det är hon som är Nynäshamns-Lucia 2007. Hoppas det, har röstat allt för många gånger och det känns som en självklar grej att hon vinner, Hoppas, Hoppas, Hoppas!
Har förövrigt kommit på vad Frida inte kunde säga och som vi skulle få reda på, på söndag, haha jag är bra på att lista ut grejer. Men okej, ska inte ta åt mig äran det var mamma som kom på det! och det är helt sjukt!
Kan inte skriva vad det är eftersom att jag kanske inte har rätt men det hoppas jag.
Nu är det dax. alla som vill se något kul, ställ er på centralgatan, Haha

Otroligt uttråkad någon?

När man är sjuk har man lixom inget annat för sig, så om jag skulle sammanfatta mitt liv i det stora hela skulle det låta något såhär.

Ellinor Bäck, min pappa är inte Martin, mamma gillar dock Gunvald, ok annan historia.
Bor i Nynäshamn sedan fjorton år tillbaka, äger lillasyster och en hund, har underbara vänner och spelar/spelade volelyboll. Pluggar till Ambulansförare men är bara på nivå ett, Omvårnadsprogrammet på Nynäshamnsgymnasium, kul.
Tycker om havet, funderar ibland på att bli kustbevakare. Sommarjobbar på en trevlig resturang i NynäshamnsHamn. När jag är sjuk blir jag beroende av nässpray och det bästa som finns när man är sjuk (förutom att blogga) är att titta runt på all Nätshopping! förövrigt är det min stora last här i livet, Shoppa- jag gör det för mycket och ännu för mycket!
Är jätte mörkrädd och tycker inte om lussebullar, pastasås, pizza, eller annat som ser äckligt ut.
Det bästa som finns på sommaren är att hänga hos farmor och farfar, för det som räcker på sommaren är en pool och lite jordgubbar, sen är allt fixat!
Tillbaka till de undebara vännerna, igentligen är det fem stycken som ska nämnas extra, enjoy!
Frida, Carro, Yvanna, Rebecca och Rewa, utan de vännerna är man inte så mycket, så är det bara och har alltid varit, inte för att jag är den bästa på känslor och säger det till dem allt för sällan men de är fem saker som betyder mycket, mycket, mycket!! skänger in ett Love you!
Mitt rum innehåller bara saker som är lila, rosa,vita och blåa. Jag kommer ihåg när jag har köppt vartända litet klädesplagg i min garderob allt från markanden i spanien hos farmor och farfar till ett rea fynd på Kookai.
Man känner igen mig som den där tjejen med lockarna, mörkbrunt JÄTTE lockigt hår, det är jag det!
Pratar mycket i telefonen också, men vem gör Inte det?
Hade en kändiskärlek till Zlatan, men den är över nu, jag lovar.
Spelade handboll ett tag, kul sport det där, på avstånd! Är även mycket pedantisk och det värsta som finns är när saker inte är som det ska, kontrollbehov?
älskar nagelack också just nu är det ett knallrosa som finns på mina naglar.
ska sluta skriva nu, kommer inte på något mer, men så klart, det var ju mitt liv i korthet


Jaa-da


Mitt första i skolan

Yes! hej det första inlägget skrivet från skolan!! känner mig en aning stolt, jag känner mej stolt, jag har övervunnit min rädsla över att bli påkommen, låter som att jag gör något annat, ser hur alla andra skriver flitigt, kanske de skriver på sina bloggar också, vem vet?
En i Hr hade en kul grej på sin pa..

Välj månaden (numret) du är född i:
1: Jag söp med
2: Jag hatar
3: jag mördade
4: Jag sög av
5: Jag drömmer om
6: Jag strulade med
7: jag slog ner
8: Jag drog en joint med
9: Jag raggade upp
10: Jag blev av med osulden med
11: Jag hade sex med
12: Jag älskar


Välj datumet du är född på
01: tjock amerikanare
02: En älg
03: En uteliggare
04: Michael Jackson
05: En Flata
06: En neger
07: en hallick
08: En slampig bimbo
09: en hypokondriker
10: en alkis
11: hela playahead,se
12: En klamydia smittad player
13: En huligan
14: En thailändre
15: Ett Pucko
16: En säggbiff
17: En ank-trut
18: En alien
19: en en lilla luktande plattfot
20: En fjååårtiiiizz
21: Ett lik
22: en hora
23: en utväcklings störd
24: En raggunk
25: En lärare
26: en anorektiker
27: en brat
28: bisexuell fjällko
29: en tant
30: En Blatte
31: En transvestit


Välj färgen på tröjan du har på dig.
Vit: För att jag är va så hungrig
Svart: För att jag hade abstinens besvär
Rosa: För att jag är kär
Röd: För att de passade min image
Blå: För att jag vill göra alla avis
Lila: För att jag blev tvungen
Grå: För att jag kommer dö innom ett halv år
Annan: För att jag är lik Shrek
Grön: För att jag är kriminell
Orange: För att jag ville h lite kul
Turkos: För att jag är en sötboll
Gul: För att jag är så hög
Brun: För att jag är sämst på bortförklaringar
Ingen tröja: För att jag är kåt
Fler färgad: för att jag är gud
Randig: För att jag vill att jag kunnde inte hålla mig!
Märkes tröja(över 1000) : För att jag vill att folk ska tro att jag e rik

Ellanor: Jag drog en joint med en brat för att jag hade abstinens besvär


igentligen ska jag sitta och ha Samhällskunskap med min kära klass Op2!! håller på och skriver om alkohol, tobak och droger, hemska saker det där!
Kan passa på att rekomendera att titta på mitt klipp på Playahead, Ellanor, inte för att jag tror att Matilda och Rewa blir så glada, men det får dom leva med! okey håller på att bli påkommen, tror jag!? kankse ska man ta och vara lite duktig? eller kanske ska man köra en gamal klassiker, "jag jobber hemma" eh Javene hur jag ska göra.

Hade gympa idag, X fick damp på X och slog henne, va fan är det för fel på vissa människor? DUMMFAN!

hjälp nu kommer hon, läraren, ett till medd kommer upp innom kort, tjingelling

Utan förväntningar

För att Jessica ska bli glad så tänkte jag uppdatera här lite, haha Ååå så kul vi har, Ååå så kul!!
vad hände i skolan idag? inget speciellt, våran kära "vän" fick damp vid en lektion men det kan jag inte skrevia här, det vore en aning dumt!.
pratade med Mr x i the weekend. Känns som att det är rätt men ändå inte, fy fan. Hatar sånt här

I söndags var vi allt och tittade på våran Luciakandidat- Rebecca. så sööt!
Efter det var det fiika hos Frida. Jag Frida och Carro hade det as underhållande med ett spela som man ska vara lag i men vi var själva, as kul HAHA, eller inte. Vi gjorde varmamackor i ugn och åt kladdkaka, de åt lussebullar men det är en annan historia (varför jag inte äter lussebullar)
sedan var det "hemgång" för Carro, jag och Frida tittade på dina, mina och våra, helskön film!!
och som jag alltid har sagt, nästa helg är det Nynäshamnsjulmarknad och vem håller på att bli sjuk? om inte jag, jag är och har alltid! varit sjuk, eller häning på julmarknaden. Det spelar ingen roll om de skulle flytta på datumet eller döpa om den till komintehitellinormarkanden, jag kommer vara sjuk på den iallafall så det är lika bra att man förbereder sig!

Lillasyster tittar förövrigt på gamla idolavsnitt på tv:n hör en massa hesa, falska, underbara och pinsamma toner komma nerifrån, haha jag kommer iallafalla aldrig söka till Idol, det kan jag lova!
En skön musikrad hade passat in här, men det är jag för hungrig för!






Kanske man skulle ta att tala ut?


Talar ut- Mange Schmidt

RSS 2.0