Otroligt uttråkad någon?

När man är sjuk har man lixom inget annat för sig, så om jag skulle sammanfatta mitt liv i det stora hela skulle det låta något såhär.

Ellinor Bäck, min pappa är inte Martin, mamma gillar dock Gunvald, ok annan historia.
Bor i Nynäshamn sedan fjorton år tillbaka, äger lillasyster och en hund, har underbara vänner och spelar/spelade volelyboll. Pluggar till Ambulansförare men är bara på nivå ett, Omvårnadsprogrammet på Nynäshamnsgymnasium, kul.
Tycker om havet, funderar ibland på att bli kustbevakare. Sommarjobbar på en trevlig resturang i NynäshamnsHamn. När jag är sjuk blir jag beroende av nässpray och det bästa som finns när man är sjuk (förutom att blogga) är att titta runt på all Nätshopping! förövrigt är det min stora last här i livet, Shoppa- jag gör det för mycket och ännu för mycket!
Är jätte mörkrädd och tycker inte om lussebullar, pastasås, pizza, eller annat som ser äckligt ut.
Det bästa som finns på sommaren är att hänga hos farmor och farfar, för det som räcker på sommaren är en pool och lite jordgubbar, sen är allt fixat!
Tillbaka till de undebara vännerna, igentligen är det fem stycken som ska nämnas extra, enjoy!
Frida, Carro, Yvanna, Rebecca och Rewa, utan de vännerna är man inte så mycket, så är det bara och har alltid varit, inte för att jag är den bästa på känslor och säger det till dem allt för sällan men de är fem saker som betyder mycket, mycket, mycket!! skänger in ett Love you!
Mitt rum innehåller bara saker som är lila, rosa,vita och blåa. Jag kommer ihåg när jag har köppt vartända litet klädesplagg i min garderob allt från markanden i spanien hos farmor och farfar till ett rea fynd på Kookai.
Man känner igen mig som den där tjejen med lockarna, mörkbrunt JÄTTE lockigt hår, det är jag det!
Pratar mycket i telefonen också, men vem gör Inte det?
Hade en kändiskärlek till Zlatan, men den är över nu, jag lovar.
Spelade handboll ett tag, kul sport det där, på avstånd! Är även mycket pedantisk och det värsta som finns är när saker inte är som det ska, kontrollbehov?
älskar nagelack också just nu är det ett knallrosa som finns på mina naglar.
ska sluta skriva nu, kommer inte på något mer, men så klart, det var ju mitt liv i korthet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0